Battlefield Heroes, Battlefield P4F, Need for Speed World ve FIFA World Sunucuları Kapanıyor Hearthstone'un Mobil Versiyonu Ne Kadar Şarj Tüketiyor?

Borderlands: The Pre-Sequel'in Yapımcısı Kapanıyor

16.04.2015 11:31 - Cenk Akyürek

 
     2K Avustralya'yı bünyesinde tutan ana firma, stüdyoyu kapatacaklarını ve çalışanların bir kısmının işini kaybedeceğini, bir kısmının da başka görevlere atanacağını bildirdi.
 
     Adını açıklamayan bir yetkili; 2K Avustralya'nın kapatılması için gerekli adımların atılmaya başlandığını, bunun diğer geliştirilen oyunların maliyetini yönetmek ve yaratıcı takımın mesafe olarak birbirine yaklaştırmak sebebiyle alınan bir karar olduğunu bildirdi. Çalışanların başka görevlere atanması için uğraştıklarını da ekledi.
 
     2K Avustralya en son, geçtiğimiz Ekim ayında PS3, PC ve Xbox 360 için yayınlanan, Borderlands: The Pre-Sequel'ı geliştirmişti.
 
 

Tweet
2K Australia 2K Games FPS RPG Borderlands PS3 Xbox 360 PC
Battlefield Heroes, Battlefield P4F, Need for Speed World ve FIFA World Sunucuları Kapanıyor Paylaş Hearthstone'un Mobil Versiyonu Ne Kadar Şarj Tüketiyor?
YORUMLAR 3
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
:::LOSTPLANET::: - 16.4.2015 21:05:51 0
Ofisin duvarındaki çizimler hoşuma gitti
ungalath - 16.4.2015 12:47:16 +1
batasın 2k
freshmind - 16.4.2015 12:23:06 0
Hele şükür ...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Borderlands: The Pre-Sequel
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA