Rise of Incarnates, 4 Şubat'ta Erken Erişime Açılıyor Planetside 2, Guinness Rekorlar Kitabı'na Girdi

Homeworld: Remastered'ın İlk Videosu Yayınlandı + Çıkış Tarihi Duyuruldu

26.01.2015 11:24 - Tunahan Başol


     Gelmiş geçmiş en iyi gerçek zamanlı strateji oyunlarından bir tanesi olarak görülen Homeworld'ün genel olarak elden geçirilmiş versiyonu olan Homeworld: Remastered'ın hem ilk videosu yayınlandı hem de çıkış tarihi duyuruldu.
 
     Gearbox, Relic Entertainment'ın Homeworld ile yaptıkları üzerine yüksek çözünürlüklü dokular ve modellemeler, yeni ses kayıtları ve grafik seneçenekleri sunuyor. Şu an Steam'de 46,75 TL'ye ön sipariş edebileceğiniz, yenilenmiş haliyle Homeworld ve Homeworld 2'nin yer aldığı paket 25 Şubat'ta çıkışını yapacak.

Tweet
RTS Homeworld Homeworld 2 Homeworld Remastered video trailer release date
Rise of Incarnates, 4 Şubat'ta Erken Erişime Açılıyor Paylaş Planetside 2, Guinness Rekorlar Kitabı'na Girdi
YORUMLAR 3
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Aresrw - 27.2.2015 09:23:04 0
Oyunu Steam den indirimli satın aldım.
gearbox el atmadan onceki versiyonda lag problemi vardı.Homeworld 2 classic icin bahsediyorum yeni nesil makinalarda bile kasma olayları sozkonusuydu aksam ozellikle orjinal versiyonunu bir sure oynadım. karsıma 5 takım alıp Hile ile unite miktarını fazlalaştırdım herhangi bir kasma veya lag problemi ile karsılasmadım gercekten orjınail oyunun bile API sini gunumuzun yeni nesil donanimlarında problem cıkarmıcak sekılde degıstırmısler..

Complex mod 9.1 yukledim bilen bilir mukemmel bir moddur.steamda Paketle gelen mod tool cok kolay bir sekılde modu aktif ederek ve herhangi bir crash yada farklı bir uyumsuzluk vs problemle karsılasmadım dun yaklasık 3 veya 4 saat boyunca ilk defa complex modun kasmadan lagsız problemsiz dibine vurmus bulunmaktayım.Boyle efsane bir oyunun unutulmaması ve tekrar guncellenmis versiyonu yayınlanması muthiş bir sey.
NZM_TURKEİ - 23.2.2015 10:32:35 0
Şu oyuna kayıtsız kalana adam oyun moyun oynamamış demektir. Oyundan da anlamıyor demektir.
Nevfel - 26.1.2015 15:06:55 0
Zamanında bulup da bitirmek nasip olmadıydı. Demolarıyla idare etmiştik. O zaman böyle netten indirme de yoktu ki. Şimdi remastered olarak bitirelim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Homeworld: Remastered
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.