BSC Üyelerine Özel Lost Saga Kodları Dead or Alive 5 Ultimate: Core Fighters 1 Milyon Oyuncuyu Geçti

Blizzard Heroes of the Storm'un Alpha Davetiyelerini Atmaya Başladı

03.03.2014 22:06 - Alper Çiftçi


     PC ve Mac için çıkacak olan MOBA türündeki oyun Warcraft, Diablo ve Starcraft evreninden karakterlere sahip olarak çıkacak. İlk olarak Blizzard All-Stars olarak duyurulan yapımın adı Ekim ayında Heroes of the Storm olarak değiştirilmişti. Blizzard bugün yaptığı duyuruya göre, Heroes of the Storm'un alpha davetiyelerini Battle.net üzerinden seçilmiş kişilere atmaya başladı. Oyunun altyapısını ve teknolojisini test etmek için ilk adım böylece atılmış oldu.

     Blizzard'ın yaptığı açıklamada, oyunun oynanabilir olduğunu fakat geliştirme aşamasının başlarında olduğu belirtiliyor. Bu alpha ile oyunun altyapısının nasıl işlediğini ve gelecekte ne tür bir altyapıya ihtiyaç duyulacağının belirlenmesi hedefleyen Blizzard, Technical Alpha olarak adlandırdığı sistemi şimdilik sadece ABD için açacak.

Tweet
blizzard dota blizzard dota starcraft blizzard all-stars blizzard allstars heroes of the storm
BSC Üyelerine Özel Lost Saga Kodları Paylaş Dead or Alive 5 Ultimate: Core Fighters 1 Milyon Oyuncuyu Geçti
YORUMLAR 3
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
RedBearded - 3.3.2014 23:11:10 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: Mandall

MOBA oyunlara çok güzel yenilikler ile geliyor bence Blizzard. Eh bir de sevdiğimiz herolarla geliyorlar. Merakla bekliyoruz. Bize de açılır inşallah alphalar ...


Açık Betanın gelmesinin çok uzun zaman alacağını sanmıyorum. Ve evet Herolar efsane olacak. Adı değişse de tam bir Blizzard All Stars olacak.
Mandall - 3.3.2014 23:00:50 0
MOBA oyunlara çok güzel yenilikler ile geliyor bence Blizzard. Eh bir de sevdiğimiz herolarla geliyorlar. Merakla bekliyoruz. Bize de açılır inşallah alphalar ...
RedBearded - 3.3.2014 22:14:34 -1
Blizzard yıllardır nasıl RPG ve RTS türünü domine ettiyse MOBA türününde de liderliğe oturacağından hiç şüphem yok. Bu arada oyunun künyesinde türünü MOBA olarak değiştirirseniz sevinirim. RTS olarak gözüküyor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Heroes of the Storm
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.