City of Steam Açık Beta Kapılarını Açıyor Counter Strike Online Beta Kodlarınız Burada

Aion, F2P Olarak 1. Yılını Geride Bıraktı

01.03.2013 12:52 - Erkut Köse

 
 
3.9 Güncellemesi: Mahzen Bulucu ve Çaylak Sunucusuyla Geliyor
 
 Gameforge, bir tane  doğum günü hediyesi hazırladı: 3.9 güncellemesinin ilanı. Bu güncelleme 17 Nisan’da yayınlanacak ve yeni içeriklerle ve işlevlerle birlikte gelecek. Mahzen Bulucu, oyuncuların bir mahzen grubuna daha çabuk ve daha kolay katılmasını ya da birlikte mücadeleye atılmak için başka oyuncular bulmasını sağlayacak – üstelik de sunucu sınırlarının ötesine geçerek.

Özellikle yeni başlayanlara hitap eden bir diğer özellik de Çaylak Sunucuları: Burada, başka sunuculardan oyuncularla bir araya gelerek en düşük seviyeli bölgeleri birlikte keşfetmek mümkün olacak. Devalar bu sayede başka fraksiyonların oyuncularından korunarak daha yüksek seviyedeki bölgelere ilerleyebileck.
 
Avrupa’da bir yıllık free-to-play
 
AION Free-to-play’in ücretsiz sürümünün başlamasından bu yana 2,7 milyondan fazla yeni hesap kaydedildi, şu anda 3 milyondan fazla oyuncu Atreya dünyasında geziniyor.

Gameforge, bu kadar kişiye yeterli alan sağlayabilmek için yayından kısa bir süre sonra dört ek oyun sunucusu açtı. 3.0 sürümü, bu tarihe kadar yapılan en kapsamlı güncelleme olarak AION’u ev, hava durumu sistemi, yeni meslekler ve binek hayvanlar gibi yeni içeriklerle genişletti. Yeni 3.5 güncellemesi, yüksek seviyedeki PvE ve PvP oyuncuları için yeni içeriklere yoğunlaşıyor.

   Ejderha efendisi Tiamat’a karşı final dövüşünün yanında, “İşbirliği Arenası” iki oyunculu üç ekibi birbirlerine karşı mücadele etmeye çağırıyor. Bu 2v2v2 sistemi yüksek beceri gerektiriyor ve çok sayıda taktik seçeneğin yolunu açıyor. “Şöhret Arenası”, dört oyuncunun birbirlerine karşı ölümüne mücadele ettikleri bir PvP arenası. Arena dövüşlerinde başarılı olan Devalar, değerli eşyalarla takas edebildikleri nişanlar kazanıyor.
 
Basın Bülteni

Tweet
mmorpg aion pc ncsoft basın bülteni
City of Steam Açık Beta Kapılarını Açıyor Paylaş Counter Strike Online Beta Kodlarınız Burada
YORUMLAR 1
BSC Misafiri - 1.3.2013 15:04:50 -1
f2p olduk dan sonra oyun bozuldu . Grafikleri en az indirildi vb vb...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Aion
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.