Sony'den PC'ye Özel FPS; Bullet Run Guild Wars 2'nin Beta Takviminde İşler Karışık

BioWare'in SWTOR Ekibinde İşten Çıkarma Var

22.05.2012 21:13 - Samet Konuksal


     Oyun tarihinin en yüksek bütçeyle oluşturulan yapımlarından Star Wars: The Old Republic, Electronic Arts ve BioWare adına bekleneni verememişti. Oyuncu sayısı açısından düşüşte olan SWTOR'da işten çıkarma operasyonu başlıyor.
 
     Operasyonun genişliği adına bir açıklama yapmayan Greg Zeschuk işten çıkarılan elemanların tamamının Star Wars: The Old Republic kadrosundan olduğunu söylüyor. İşten çıkarmanın asıl nedeni adına bir yorum yapmayan Zeschuk, Star Wars: The Old Republic adına da konuştu.
 
     Oyun adına "Star Wars: The Old Republic'in kadrosunda hala daha güçlü isimler bulunuyor." açıklamasını yapan BioWare kurucusu, "Oyunun güçlü bir konumda olduğunu düşünüyoruz. Güçlendirmeye de devam edeceğiz." sözlerini ekledi. 
 
     Bakalım ileride gelecek olan MMO yapımlar karşısında Star Wars: The Old Republic neler yapabilecek?

Tweet
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
Sony'den PC'ye Özel FPS; Bullet Run Paylaş Guild Wars 2'nin Beta Takviminde İşler Karışık
YORUMLAR 5
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
gokuba - 22.5.2012 23:40:01 +2
at çöpe at starwars mış adamların starwars yapımları için stratejileri ne biliyormusunuz asla ve asla tam bir sw oyunu yapmamak, yapmayalım ki bir dahaki yapımda bir şeyler umut etsinler ama asla bu hikayeye doyurmayalım hayranları ki sürekli aynı şeyi sürebilelim önlerine aç bırakalım ne kadar zekiyiz reyiz hemde fazla uğraşmamış oluruz hemde sürekli ekmek yeriz kekolardan

Bir bakın cıkan oyunlara bir tane sw oyunu söyleyin ki kabul görmüş olsun hah bu adam gibi sw oyunudur dedikleri, bu lucasın kurduğu düzen böyle yersen yoğurt yemessen ayran yigenim :)
BSC Misafiri - 22.5.2012 23:24:07 -3
MMORPG devri 2001'de yavaşça çıkıyordu, WoW ile zirve yaptı ve bu 10 yıl içinde bitti. SWTOR kesinlikle çok geç çıkmış bir oyun ve bu oyundan gerçekten birşey ummaları beni çok şaşırtıyor, çok komik hatta. Blizzard bile WoW'un bu kadar başarılı olacağını tahmin edemezdi ve verdikleri oyun insanları fazlasıyla doyurdu. MMORPG devri bence tekrar 2001'deki haline, ücretsiz birçok oyun şekline dönecek. Keşke KotOR3 için uğraşsalardı bu kadar zaman, muhtemelen en iyi KotOR olurdu bu kadar süre ve emek harcaması ile...
r0ket - 22.5.2012 22:45:49 +3
f2p geliyor :D
BSC Misafiri - 22.5.2012 21:51:49 0
yakında f2p olur buda WoW varken bu piyasada ücretli mmo'lar pek tutunamaz.
sheldoncooper - 22.5.2012 21:47:02 0
oyun yavaş yavaş kan kaybediyor... kan kaybından ölmek üzere olduğunda guild wars 2 fatality yapacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.