Zula’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı’na Özel Turnuva World of Warcraft Classic Twitch’te En Yüksek Anlık İzleyiciye Ulaşan Oyun Rekorunu Kırdı

Star Wars: The Old Republic’in Onslaught Ek Paketi Ekim’de Geliyor

30.08.2019 00:11 - Özgür Eroğlu


Ücretsiz MMO'nun isteğe bağlı aboneliğinin bir parçası olarak sunulan Onslaught ek paketi 22 Ekim'de geliyor. Galactic Republic ile Sith Empire arasındaki savaş 22 Ekim'de bu ek paket ile devam edecek. Onslaught, iki yeni gezegen etrafında, hikayeye yeni bir olay örgüsü katacak.

Oyuncular, Onderon'un düşman ormanlarını ve Mek-Sha korsan kentini, bir zamanlar asteroid üssü ve şu an bir pislik ve kötü adam yuvası olan yeri keşfedecekler. Hikâyenin hangi tarafında olursanız olun, tüm yollar yeni bir Flashpoint için Corellia'ya geri dönüyor ve burada ek paketin son büyük stratejik savaşını gerçekleştiriyorsunuz. Üst düzey oyuncular için, oyuncuları Onderon'un ayı olan Dxun'una götürecek yeni bir Operasyon da var.

2019’un son çeyreğinde Star Wars ile ilgili birçok içerik geliyor: The Mandalorian, Star Wars: Episode IX- The Rise of Skywalker, Star Wars Jedi: Fallen Order ve Star Wars: The Old Republic: Onslaught. Bu yılın sonuna kadar Star Wars hayranları içeriğe doyacak gibi gözüküyor.
 

Kaynak pcgamer
Tweet
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
Zula’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı’na Özel Turnuva Paylaş World of Warcraft Classic Twitch’te En Yüksek Anlık İzleyiciye Ulaşan Oyun Rekorunu Kırdı
YORUMLAR 1
ezgiturali - 30.8.2019 00:12:49 +1
çok iyi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.