League of Legends'e Supremacy Modu mu Geliyor? TERA'ya "Başlangıçlar" Çıkış Videosu

BioWare, SWTOR Eleştirilere Cevap Veriyor

17.04.2012 11:47 - Beril Sergün


     BioWare yeni güncellemenin ardından aslında bir çok şeye el atmaya karar vermiş durumda. Bunun içinde "Her şey masada." diyor.
 
     "Problemlerimiz arasında her MMO'nun karşılaştığı şeyler var, genel oyuncuların sayısında bir sorun yok sadece mutabık oyuncularımızın sayısı değişti. Oyun devam ediyor, devam ettikçe de insanlar rahatlıyor, artık 7-8 saat oynamıyor. Şu anda karakterlerin sunucu değiştirmesi üzerinde çalışıyoruz. Oyuncular korkmasın, artık sunucularımıza 2 katı daha çok oyuncu alabiliyoruz çünkü eskiden çok sıra bekleme problemi oluyordu. Peki bu dağılmaların sonucunda sunucuların birleşmesi sonuç getirir mi? Tabii ki. Ancak sunucu birleştirmeden önce Karakter Transferleri üzerinde yoğunlaşmak istiyoruz çünkü herkes istediği ortamda oynamalı."

Tweet
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
League of Legends'e Supremacy Modu mu Geliyor? Paylaş TERA'ya "Başlangıçlar" Çıkış Videosu
YORUMLAR 2
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
BSC Misafiri - 17.4.2012 13:55:20 0
Tamam, serverlar birleştirilecek de avrupa serverları için 3 tanesi (ki biri de benim bulunduğum serverdır.) Akşam saat 7-8 gibi oldukça yoğun, hatta iki tanesi tamamen dolu, benim bulunduğum ise saat 8 e doğru sıraya girmeye meyilli hale geliyor :)
Bakalım önümüzdeki dönemde durumu belli olur. Yeni yama ve şu anda ileri gelen event ile oldukça yoğun ama ne zaman azalacağı belli olmaz :) Bir diğer durum da Diablo çıkışında yaşanacaktır. Diablo 3 e sövsem de SWTORdan daha çok o tarafta olacağım kesin ve ben tek olmayacağım orası da kesin.
jumong88 - 17.4.2012 12:07:53 0
Çok doğru söylemiş... 2 yıldır lotro oyuncusuyum Swtor çıktığı ilk hafta satın alıp oynamaya başladım problemleri var ama büyük problemler değil bence ileride f2p olabilir bu oyun neden gözle görülür bir düşüs var oyuncularda.
Ayrıca bedava Transfer verirlerse helal olsun derim lotroda bir karekterin server değistirmesi 30 dolar gibi komikti.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.