Blizzard Yeni MMO'su İçin Yeni Bir Ekip Kuruyor Guild Wars 2 Betası İçin Bir Tarih Daha

MicroVolts İzleyici Güncellemesini Yayınlıyor

27.02.2012 16:38 - Ersin Kılıç


     Rock Hippo Productions aksiyon yüklü MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts için, oyuncuların takımları izleyerek öğreneceği İzleyici Güncellemesinin yayınlanacağını duyurmaktan memnuniyet duyar. Oyuncular karakterleri için yeni eşyaları ve yepyeni bir sunucuyu da deneyebilir.

     Yeni Gözlemci Modu, oyunculara her maçın yakın ve kişisel görüntüsünün izlendiği en iyi koltuğu ayırdı. Oyuncular artık takımın savaşlarını tepeden izleyebilir, rekabeti inceleyebilir ve yeni stratejileri öğrenebilir.

     Tabii ki, MicroVoltsçular bu güncellemedeki yeni eşyaları da sabırsızlıkla beklemeli: Kapsül Makinesi yeni öğelerle dolu; oyun içi Dükkan ve Web Mağazası da yeni ürünlerle donatıldı. Naomi yeni “Çiçekli Kimono”suyla savaş alanında gösteriş yapıyor ve Knox “Beysbol Tutucusu” üniformasıyla takım oyuncusu olduğu Micro World’ü gösteriyor.

     Daha çok MicroVoltsçuya yer açmak için, MicroVolts Ekibi mevcut “Alkalin” ve “Lityum” sunucularına ilave olarak, “Nikel” adlı yeni bir sunucu ekliyor. Bu, oyunculara ve tecrübeli savaşçılara, yepyeni bir sunucuda yeni arkadaşlar edinme, daha önce hiç bombalamadıkları kişileri bombalama ve kargaşa yaratma fırsatı veriyor.
 
Basın Bülteni
 

Tweet
MicroVolts Rock Hippo MMO-TPS PC
Blizzard Yeni MMO'su İçin Yeni Bir Ekip Kuruyor Paylaş Guild Wars 2 Betası İçin Bir Tarih Daha
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
MicroVolts
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.