Söylenti: Blizzard'ın F2P Oyun Projesi Var Guild Wars 2 Betasına Olan İlgi Epey Yoğun

SWTOR'dan Kısa Kısa İstatistikler

24.02.2012 17:50 - Samet Konuksal


     Büyük yatırımlar harcanarak çıkan fakat yorumlara bakılırsa şimdilik amacına pek de ulaşamayan Star Wars: The Old Republic'den yeni istatistik bilgileri geldi.
 
     Yapılan açıklamaya göre Star Wars: The Old Republic'deki oyuncu sayısıyla şimdiye kadar oynanan toplam süresinin ortalaması alındığında, oyuncuların SWTOR'u ortalama 4 ile 6 saat arasında oynadığı görülüyor. Ayrıca belirtilenlere göre Star Wars: The Old Republic'in en yoğun olduğu gün, Pazar günleri.
 
      Aslına bakarsanız bu saat istatistiği pek de etkileyici değil. MMO-RPG oyunlarda ilk haftadan 50 saate ulaşan oyuncuları göz önüne alırsak, çoğu oyuncunun SWTOR'u ilk saatlerin ardından boşladığını, ya da bıraktığını söyleyebiliriz. Bu teoriyi kuruculardan Zeschuck'un "Sadece küçük orandaki oyuncu sayısı 50 level(sınır seviye) olabildi." sözleri daha da sağlamlaştırıyor.
 

Kaynak Kotaku
Tweet
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
Söylenti: Blizzard'ın F2P Oyun Projesi Var Paylaş Guild Wars 2 Betasına Olan İlgi Epey Yoğun
YORUMLAR 3
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
söny - 28.2.2012 06:40:02 0
İlginç bir mmorpg ama tutuldu baya fiyat konusunda pek aynı seyleri söylemicem fakat pvp konusunda hakketiğini düşünüyorum
madboyelben - 25.2.2012 03:46:16 0
oyun cok pahali be.. origin'de 75 euro falan.. yuh. oyunu ucuza edinebilsem aylik 15 dolara raziyim ama iste.. benim gibiler oynayamayinca boyle oluyor :P
2K - 24.2.2012 17:56:55 0
BioWare dediklerini tam olarak yerine getiremedi üstelik sınır olan 50 seviyeden sonra yapacak pek bir şey kalmıyor oyunda.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.