Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

360'ın Samurai Shodown İçin İlk Video

01.10.2009 15:03 - Talha Aynacı

    SNK'nın özellikle Arcade salonlarında meşhur olan oyunu Samurai Shodown, aralıkta Japonya ve kasım ayında Kuzey Amerika bölgesinde Xbox360 için piyasaya sürülecek.
 
    15. yaşını kutlayan oyunun bu son versiyonunda 24 farklı karakter bulunuyor.  Tenchu : Wrath of Heaven yapımcıları K2 LLC tarafından geliştirilen Edge of Destiny için yayınlanan ilk video karşımızda.
 
 
 
 
 
 


Kaynak
Tweet
samurai shodown edge of destiny Xbox 360 çıkış tarihi video trailer
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUMLAR 3
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Lincourt - 1.10.2009 18:35:03 0
katılmamak elde değil. gerçekten orjinal versiyonuna oldukça uzak duruyor. SF4 sonrası ben ümitlenmiştim biraz ama anlaşılan boşa ümit etmişiz :(
sf4master - 1.10.2009 18:23:55 0
snk 2000 de bitti,playmore olsa da kurtulamadı.king of fighters ı mahvettiler sıra samurai shodown a geldi,hiç mi hiç merak etmiyorum.oyunun samurai shadown la alakası yok nerde 90'lar samurai shadown 2 ler valla ben hala samurai shadown 2 oynuyorum.çünkü eski kan :)
Lincourt - 1.10.2009 15:15:13 0
keşke SF4 tarzı 2d yapsalarmış. Böyle biraz orjinal havasından uzaklaşmış gibi duruyor oyun :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Samurai Shodown: Edge of Destiny
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA