F2P Oyunlara Yeni Bir Tane Daha Ekleniyor

Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

05.06.2011 22:54 - Beril Sergün

Kapalı Beta yeni bitti, yeni tarihler de ileride açıklanacak.

     
     2007 yılında çok ses getiren ve içlerinde Blizzard ekibinden kişilerin bulunduğu bir takım tarafından yapılan Hellgate: London, çok oyunculu oyunlar sahasında başarısız bir iş çıkarmıştı. Ancak bu yenilgiyi kabul etmeyen Hellgate yapımcıları yeniden ayaklandı ve bu sefer sadece çok oyunculu sahaya hitaben bir oyun çıkardılar, üstelik bu sefer aylık ücret de almayacaklarını belirttiler.
 
     Önümüzdeki aylarda her oyuncuya açık olacak oyun, henüz beta aşamasında ve belirli zamanlarda cehennemin kapılarını aralıyor ve oyuna şöyle bir baktırtıyor. Çok yakında insanlığın kaderi sizin ve arkadaşlarınızın elinde olacak.

Kaynak Hellgate Global Official Website
Tweet
Pc Mmorpg Mmo Hellgate T3fun Hanbitsoft
Paylaş F2P Oyunlara Yeni Bir Tane Daha Ekleniyor
YORUMLAR 2
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Hunter_one - 10.7.2011 18:13:38 0
Geçen gün merkatan yükleyip girdim oyuna (bu arada yükleme 5.4GB civarı birşey) ben single olarak oynamıştı bu oyunu çıktığı zaman ama bitirmemiştim. Şimdi girdiğimde gördümki ilk çıkan oyunun tamamen aynısı görevler olsun yaratıklar mekanlar hepsi birebir aynı yani oyunun başlangıç mekanlarını hatırlıyorum iyi bir şekilde, belki ufak detay farklılıkları vardır ama aynen koymuşlar. Zilyon tane item düşüyor yaratıklardan allahtan bunların hepsini parçalayabiliyoruz anında satmaya falan gerek kalmıyor. Rare ve uniq bossları arttırmışlar biraz hatta abartmışlar adım başı boss kesiyoruz. Hatta bir bölümde görev icabı bina büyüklüğünde bir demonla karşılaştım ki daha lvl 5 idim, dedim bu bana dokunursa uçarım ama yok baya baya kesildi gitti yaratık hiç cüssesine yakışmayacak şekilde hemde :) Velhasıl canınız çok sıkılıyorsa benim gibi yükleyip oynayabilirsiniz. 140-160 civarı değişen bir ping ile oynadım oyun serverları sanırım amerikada. Zaten bir server var galiba beta sürecinde.
thend - 6.6.2011 02:00:04 0
ilk oyun kesinlikle hayal kırıklığıydı.. umarım bu oyunda birşeyler yapmışlardır..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Hellgate: Global
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.