Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

ODST, HALO : Reach İle Bağlantılı Olacak

28.09.2009 22:19 - Talha Aynacı

HALO : Reach'de, Master Chief dışındaki Spartalılarla da tanışacağız.

    HALO evreninde, insanlığın dünyadan sonraki en önemli gezegeniydi Reach. Askeri yönden bir hayli önem taşıyan ve yoğun Covenant saldırılarına maruz kalan Reach gezegeninin ve diğer Spartalıların hikayesini anlatacak olacak sıradaki HALO oyunu, ODST ile bağlantılanacak.
 
    Bungie yazarlarından Joseph Staten, OXM'e yaptığı açıklamada ; "  HALO oyunlarının arasında her zaman için kurgusal bir bağlantı olmuştur. Ancak ODST'yi geliştirirken, sıradaki oyunumuzun HALO : Reach olacağını biliyorduk. Bu sayede ODST ve Reach arasına bu tarz bağlantıları koyarak konuyu daha da anlamlaştırdık.
 
    Bu bağlantıda da Buck karakteri bizim için oldukça önemli bir yer taşıyor. HALO : Reach'de bu kurgusal bağlantının temsilcisi olarak Buck'ı göreceksiniz. Buck'ın Reach gezegeninde şahit olduğu olaylar onu bu bağlantı hattında bir hayli özel kılıyor."
 
Bizde en az hikayesi kadar nasıl bir Reach grafiğiyle karşılaşacağımızı merakla bekliyoruz!
 
 
 
 

Kaynak
Tweet
halo 3 : odst Halo Reach bungie xbox 360
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
HALO 3 : ODST
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA