Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

Company of Heroes Online'dan Erken Veda

01.02.2011 23:41 - Samet Konuksal

Serinin ilk oyunu çıktığı sene içerisinde bir çok otorite tarafından yılın en iyi strateji oyunu ödülüne layık görülmüştü.


     Geçtiğimiz Haziran ayında duyurulan Company of Heroes serisinin MMO halinin ücretsiz olarak yayınlandığı Company of Heroes Online, kapılarını kapatıyor...
 
      Oyunun resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamada açık betanın artık devam etmeyeceği, oyun içi yapılan ücret ödemelerinin de geri ödemesinin yakın zamanda yapılacağı yazıldı. 31 Mart'ta kapılarını kapatacak olan Company of Heroes Online'da bugünden itibaren oyun içi eşya satışları durdu. Daha önceden ücretli cash satın alan kişiler, 31 Mart'a kadar bu cashlerini oyunda harcayabilecekler.
 
      Ayrıca THQ, yaptığı bir kampanya ile Company of Heroes Online'a 1 Şubat öncesi kayıt olan üyelerine Company of Heroes'un Gold sürümünü sadece $4.99'dan satışa sunuyor. Company of Heroes'un Gold sürümü, orjinal oyunun yanı sıra, İngiliz ve Panzer Elite ordusunu bulunduran Opposing Fronts ek paketini de içeriyor.
 
      Bunların haricinde THQ yazıda, Company of Heroes'un normal sürümüne olan güncelleme desteğinin devam edeceğinden de söz etmiş. İlgili yazıya ve kampanyadan faydalanmak için gereken koda ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 

Tweet
Company of Heroes Company of Heroes Online MMO RTS MMO-RTS THQ Relic Games
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Company of Heroes Online
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.