World of Warcraft için 3 Yeni Genişleme Paketi Duyuruldu League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası'nda Yarı Final Heyecanı!

Fortnite'ın 5. Bölüm Haritası Sızdırıldı!

05.11.2023 16:34 - Mehmet Tandoğan

 
 
Epic Games tarafından oyunculara sunulan battle royale oyunu Fortnite için yeni bir sızıntıyla karşı karşıyayız. Bu sızıntı içerisinde oyunun 5. bölüm haritası yer alıyor ve oyuncular bu harita içerisinde neler olup olmadığını görebiliyor.  
 
Twitter üzerinde ortaya çıktı
 
 
 
Geçtiğimiz günlerde sektörün önde gelen ve sızıntı haberlerle tanınan ImPeQu adlı kullanıcı Twitter'da bir gönderi paylaştı ve bu gönderide Fortnite'ın 5. Bölüm güncellemesinin 'tamamlanmamış' haritası yer aldı. 
 
ImPeQu tarafından paylaşılan ve çoğunlukla Fortnite'ın 5. Bölüm haritası için kullanılan bazı dokularla ilgili olan diğer bilgiler de gönderide yer aldı. Ancak oyuncuların odaklandığı nokta bitmemiş harita içeriğiydi. 
 
Haritanın kod adı 'HELIOS' olarak karşımıza çıkıyor. Bu ismin bir Yunan 'Titan'ı olabileceği söyleniyor. Bunun dışında herhangi bir ipucu yer almıyor. 
 
 

Kaynak Insidergaming
Tweet
epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
World of Warcraft için 3 Yeni Genişleme Paketi Duyuruldu Paylaş League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası'nda Yarı Final Heyecanı!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.