League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası'nda Play-In Aşaması Tamamlandı! League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası Başladı!

MK Evreni Genişliyor: Mortal Kombat: Onslaught Çıkış Yaptı!

17.10.2023 20:00 - Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games'in üstlendiği geliştiriciliğini ise NetherRealm Studios'un üstlendiği strateji odaklı rol yapma oyunu Mortal Kombat: Onslaught çıkış yaptı. Mobil oyun App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için yayınladı.
 
Mortal Kombat evreni mobil cihazlara yayıldı
 
 
 
Mortal Kombat'ın yeni oyunu Onslaught şimdi mobil cihazlara doğru genişlemiş durumda. Karanlık ve aydınlık arasındaki düellolarda kan döktüğünüz oyunda klasik MK evreninden karakterler yer alıyor ancak burada strateji unsurları ön plana çıkıyor.
 
Mortal Kombat'ın o geniş dünyasını sinematik ve mobile özel deneyebileceğiniz oyunda aynı zamanda rol yapma unsurları yer alıyor. Köklü bir seri olarak karşımıza çıkan yan oyunda MK dövüşçülerinden oluşan bir takım kuruyor ve onları dalga dalga gelen kana susamış düşmanlara karşı savaştırıyorsunuz. 
 
Oyunda evreni Shinnok'un şeytani planlarından kurtarmaya çalışıyor ve bu yeni rol yapma deneyiminde zafere ulaşmak için savaşmak durumunda kalıyorsun.
 
Çıkış fragmanı
 
 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Kaynak Gematsu
Tweet
Mortal Kombat Dövüş NetherRealm Studios Warner Bros. Ed Boon Xbox 360 PS3 Vita
League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası'nda Play-In Aşaması Tamamlandı! Paylaş League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası Başladı!
YORUMLAR 1
lie_coffin - 19.10.2023 06:46:39 0
Mk evreni
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Mortal Kombat ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.