World of Warcraft Dünyası Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Konsept Video ESO 39. Güncelleme Şimdi PC'de: Uzun Zamandır Beklenen Oynanış İyileştirmelerini İçeriyor

Yeni Fallout 4 Modu Oyunun Uzun Yükleme Sürelerini Kısaltıyor

09.08.2023 14:54 - Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'Antonix35', açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Fallout 4 için yeni bir mod yayınladı. Bu mod oyuncuların şikayet ettiği ve çoğu durumda sinir bozucu olan uzun yükleme sürelerini düzeltiyor. Mod geliştiricisinin açıklamasına göre bu paket, oyunda yer alan kodları düzenliyor ve yükleme sürelerini arttıran unsurları optimize diyor. 
 
Oyun artık birçok noktada daha hızlı yükleniyor
 
 
 
Yeni Fallout 4 modu sadece yükleme ekranlarındaki süreleri kısaltmakla kalmıyor aynı zamanda asansör gibi bekleme alanlarında da süreleri en aza indiriyor. Ek olarak son ziyaret edilen yerleri tekrar ziyaret ederken karşımıza çıkan yükleme süresini de azaltıyor.
 
Yükleme ekranını ve geçiş animasyonlarını hızlandıran bu mod sayesinde oyuncular daha hızlı bir şekilde oyun içerisine dahil olabiliyor. Bu mod ayrıca yüksek kare hızına sahip monitörler için oyunda yer alan dikey senkronizasyonu da iyileştiriyor.
 
Mod geliştiricisi Fallout 4'ün kısa yükleme sürelerini gösteren bir video yayınlamış durumda. Hem indirme linkine hem de video içeriğine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Mod linki
 
 
Mod tanıtımı
 
 

Kaynak Dsogaming
Tweet
Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
World of Warcraft Dünyası Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Konsept Video Paylaş ESO 39. Güncelleme Şimdi PC'de: Uzun Zamandır Beklenen Oynanış İyileştirmelerini İçeriyor
YORUMLAR 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
BSC Misafiri - 10.8.2023 18:00:46 0
Fallout 3 oynuyorum uzun yıllar sonra özlemişim eski çorak toprakları tekrar kurdum zibilyontanede mod cabası starfield çıkana kadar devam bethesda harici hiçbir firma rpg den anlamıyor benim düşüncem
Metwella - 9.8.2023 16:45:48 0
Mod tekrardan aktif hale geldi. Bir anlık site bakıma vs. alınmış olabilir. Çünkü giriş yaparken uzun süre bekletiyordu. Şimdi düzelmiş.
BSC Misafiri - 9.8.2023 16:44:19 0
Link patlamış ya da mod kaldırılmış BSC abi.
BSC Misafiri - 9.8.2023 15:47:29 +1
umarim ayni modu starfield ciktiginda da yapar :D
bethesda kusura bakmasin ama bu motoru cope atma vakitleri geldi de gecti artik.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.