Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi'nde 3. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi'nde 5. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı!

Dark Souls 3 Remaster Unreal Engine 5'te Nasıl Görünürdü? İşte Video

03.07.2023 11:29 - Mehmet Tandoğan

 
 
Zorluğuyla beraber karşımıza çıkan aksiyon rol yapma oyunu Dark Souls 3 Remaster sürümünün Unreal Engine 5 oyun motorunda nasıl görüneceği konusunda yeni bir video yayınlandı. YouTube'da 'Jonx0r' adlı bir içerik üreticisi 4 buçuk dakikalık bir içeriği yayınladı ve bu sayede oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını ön görebiliyoruz.
 
Videoda oynanış içerikleri yer alıyor
 
 
 
Paylaşılan diğer hayran uyarlamalarının aksine bu videoda oynanış mekanikleri karşımıza çıkıyor. Görebileceğiniz gibi videoda Iudex Gundyr ile ilk dövüş kısmı bizlere aktarılıyor ve ayrıca oyuncunun ilk başlardaki ortamları keşfettiğini görebiliyoruz. İlk başta remaster sürümüyle aynı gibi gözüken UE5 hayran uyarlaması aslında iyileştirilmiş yansımalara ve su efektlerine sahip durumda. Ek olarak daha gelişmiş aydınlatma sistemi de karşımıza çıkıyor.
 
Dark Souls 3 zorlu yapıyı seven oyunculara hitap ediyor ve oyunda sürekli olarak karşımıza çıkan irili ufaklı düşmanları alt etmeye çalışıyoruz. Gamescom 2015 "En İyi RYO" ödülü ve 35'in üzerinde E3 2015 Ödülü ve Adaylığı ile karşımıza çıkan bu yapım oyuncular tarafından seviliyor.
 
İşte UE5 videosu
 

Kaynak Dsogaming
Tweet
Dark Souls 3 remaster unreal engine 5
Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi'nde 3. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! Paylaş Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi'nde 5. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı!
YORUMLAR 2
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
ulaaaa - 3.7.2023 13:20:06 0
Oynanış böyle kütükmüymüş ya.
Erellach - 3.7.2023 11:55:48 0
Hastasıyım bu ue5 moturana birde panigale v4s/r ikiside motor sonuçta lord of the rings online yapsalar ue5 ile çok fena olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Dark Souls 3
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.