Dota 2'de 40 binden fazla oyuncu hileden dolayı banlandı League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi'nin 5. Haftası Tamamlandı!

Fortnite için birinci şahıs modu yakında gelebilir

05.03.2023 11:13 - Mehmet Tandoğan

 
 
Battle royale oyunu Fortnite için yeni sezonda birinci şahıs modunun geleceği bildiriliyor. Dördüncü bölümün ilk kısmı yakında sona eriyor ve oyunun ikinci kısmı için yüksek beklentiler bulunuyor. Bu modun ilk ortaya atılışı geçtiğimiz yılın Haziran ayına dayanıyor ve bunun artık yakında geleceği belirtiliyor.
 
Fortnite için yakında birinci şahıs modu gelebilir 
 
 
 
Çeşitli Fortnite sızıntılarıyla ön plana çıkan HYPEX ve ShiinaBR, Twitter üzerinden çeşitli paylaşımlarda bulundu. Bu paylaşımlar arasında Fortnite'ın birinci şahıs modunun yakında geleceğini belirtildi. HYPEX paylaştığı gönderide birinci şahıs görünümüne bir butona basılarak geçiş yapılacağını ve tekrardan üçüncü şahıs bakış açısına geçileceğini açıkladı. Bunun için bir ekran görüntüsü de yayınlandı.
 
Birinci şahıs modunda oyuncular diğer oyunlarda olduğu gibi sadece silahın namlusunu ve bir kısmını görebiliyor. Dolayısıyla her oyuncu bu kamera bakış açısından zevk almayabilir. Her oyuncunun zevkinin farklı olduğu oyunda da bu mod bakalım bizlere ne gibi deneyimler sunacak, hep birlikte göreceğiz. 
 
 

Kaynak Insidergaming
Tweet
epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
Dota 2'de 40 binden fazla oyuncu hileden dolayı banlandı Paylaş League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi'nin 5. Haftası Tamamlandı!
YORUMLAR 1
BSC Misafiri - 5.3.2023 11:59:29 0
Konsolda zaten zar zor nişan alıyorum bu modu imkanı yok kullanamam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.