Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

"Kingdom Hearts III, Wii 2 için de Gelebilir"

21.11.2010 11:37 - Levent Polater

 
 
    Kingdom Hearts serisi ile ilgili son zamanlarda bir söylenti ortalarda dolaşmaya başladı. Dedikoduya göre Kingdom Hearts III, ilk olarak Wii için de düşünülmüş fakat oyunun HD olması gerektiğinden oyunun sonradan Wii 2 için uygun olacağına karar verilmiş.
 
    Bu söylentiler ise bizzat Tetsuya Nomura, yani Kingdom Hearts oyunlarınını yapan ekibin başından geliyor, Nomura son röportajında şu ifadelere yer vermiş;

      "Yapımdaki "3" sayısının daha derin bir anlamı olabilir. 3D teknolojisine işin içine katarak Kingdom Hearts III'ün hikayesine ve oynanışına daha da renk katabiliriz. Ayrıca Kingdom Hearts 3D'nin sonunun Kingdom Hearts III konusu ile bağlanacağını söylemek mümkün."
 
    Buradan bu söylentilere nasıl ulaşıldığından da pek emin değilim açıkçası. Fakat Wii2blog sitesi böyle olduğunu iddia ediyor. 3DS için yapım aşamasında olan Kingdom Hearts 3D, Nintendo'nun yeni nesil konsolunun ilk KH oyunu olacak. Kingdom Hearts III'ün Wii 2'ye çıkıp çıkmayacağı ise tam bir muamma.
 
 

Tweet
Kingdom Hearts 3 Square Enix söylenti wii 2 wii kingdom hearts 3d 3ds
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUMLAR 1
BSC Misafiri - 21.11.2010 20:08:26 0
PS3'e çıkacağı işaret ediliyor da işte. 3D desteği PS3'de şuan varken Wii 2 nereden çıkıyor, otursun o yerine. Ana oyunlar Playstation'dan uzaklaşmamalı ama SE'nin son FF XIII vakasından sonra korkmamak elde değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Kingdom Hearts 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.