Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

Katauri, MMO Dünyasına Yenilik Getirme Amacında

26.10.2010 18:36 - Alkan Adakaner

 
 
    Bir süre önce duyurulan MMO oyunu Royal Quest'in geliştiricisi Katauri Interactive'in patronu Dmitry Gusarov'dan iddialı açıklamalar geldi. Gusarov açıklamasında aşağıdakş sözlere yer verdi.

    "Şu an MMO pazarında yaratıcılık açısından bir durgunluk olduğunu görüyoruz. İnsanlar yıllardır WOW ve Lineage II'ye benzer oyunları oynuyorlar. Şu sıralar Diablo gibi hızlı tempoya sahip oyunlar yok ve biz oyuncu kitlesine bunu getirmek istiyoruz."
 
     Anlaşıldığı gibi oyuncuların ilgisini uyandırmak için farklı bir şeyler deneyecek olan firmanın başkanı "MMO türünün oyunların geleceği olduğuna inanıyoruz" sözleriyle bu konuya ne kadar önem verdiklerini vurguladı.
 
      Gusarov ayrıca "Aslında, son yıllarda bir çok online oyun oynadık ve şimdi sıra hobi ve ticareti birleştirme zamanına geldi." diyerek sıkı oyuncu olduklarını da açıkladı. Evet, malesef oyun geliştirip de kendisi oyun oynamayan geliştiriciler de var; Katauri ekibinin böyle olmaması sevindirici.
 
     2012 yılında piyasaya çıkarılması amaçlanan Royal Quest, Aura adlı fantastik bir dünyada geçiyor ve oyunun temeli kaleleri ele geçirmek ve altın toplamak üzerine inşa ediliyor.


Tweet
MMO PC Katauri Interative 1C MMORG Online Oyun
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Royal Quest
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.