VFŞL 2020 Yaz Mevsimi Çeyrek Final Karşılaşmaları Tamamlandı Zula Rekabet Turnuvası 6. Sezon Eşleşmeleri Belli Oldu

LCS 2020 Yaz Mevsimi Playoff Karşılaşmalarının İlk Turu Tamamlandı

18.08.2020 00:07 - Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends Kuzey Amerika Şampiyonluk Ligi LCS, 2020 Yaz Mevsimi Playoff karşılaşmalarının ilk tur karşılaşmaları oynandı. Kazananlar etabında yükselen takımlar Golden Guardians ve FlyQuest oldu. 
 
     Playoff karşılaşmaları 13 Ağustos Perşembe günü başladı. Gruplar, Kazananlar ve Kaybedenler olarak 2 etapta belirlendi. Kazananlar etabında FlyQuest ve Evil Geniuses, Team SoloMid ve Golden Guardians karşı karşıya geldi. Galibiyet elde eden takımlar FlyQuest ve Golden Guardians üst turda Team Liquid ve Cloud9'ın rakibi olurken mağlup olan takımlar Team SoloMid ve Evil Geniuses, Kaybedenler turunda Dignitas ve 100 Thieves'in rakibi oldu.
 
 
 
    Kazananlar etabının ilk karşılaşması TSM ve Golden Guardians arasında oynandı. Karşılaşmanın sonucunda Golden Guardians rakibini 3-0 mağlup ederek kolaylıkla üst tura yükseldi. Golden Guardians'ın üst tur rakibi ise Team Liquid oldu. Kazananlar etabının ikinci karşılaşması FlyQuest ve Evil Geniuses arasında oynandı. Karşılaşmanın sonucunda FlyQuest rakibini 3-2 mağlup ederek üst tura yükseldi. FlyQuest'in üst tur rakibi ise Cloud9 oldu.
 
     Kazananlar etabında mağlup olan Team SoloMid, Dignitas ile Evil Geniuses ise 100 Thieves takımı ile Kaybedenler etabında karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda galibiyet elde eden Team SoloMid ve Evil Geniuses, bir sonraki turda Kazananlar etabının kaybeden takımlarıyla eşleşecek.  
 
LCS, 20-21 Ağustos tarihlerinde kazananlar grubu maçlarıyla devam edecek. 

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
VFŞL 2020 Yaz Mevsimi Çeyrek Final Karşılaşmaları Tamamlandı Paylaş Zula Rekabet Turnuvası 6. Sezon Eşleşmeleri Belli Oldu
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.