Zula’da Süper Lig 6. Sezon Fırtına Gibi Geliyor! LCS 2020 Yaz Mevsimi Playoff Karşılaşmalarının İlk Turu Tamamlandı

VFŞL 2020 Yaz Mevsimi Çeyrek Final Karşılaşmaları Tamamlandı

17.08.2020 21:56 - Hamit Can Sayılgan

 
     Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsim Finalleri heyecanı, 15 ve 16 Ağustos tarihlerinde oynanan çeyrek final eşleşmeleriyle başladı.

     Çeyrek finallerin ilk eşleşmesi 5 Ronin ile Dark Passage arasında oynandı. Rakibini 3-1 ile geçen 5 Ronin, tarihinde ilk defa yarı finale yükselmeyi başardı. 3-1’lik galibiyette maçın en değerli oyuncusu, 5 Ronin’in orta koridoru Umut oldu.
 
     Çeyrek finallerin ikinci eşleşmesi ise Papara SuperMassive ile Beşiktaş’ı karşı karşıya getirdi. Papara SuperMassive, favori olarak çıktığı karşılaşmayı 3-1 kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Serinin en değerli oyuncusu, Papara SuperMassive’in orta koridoru Bolulu seçildi.
 
     Tamamlanan çeyrek final maçlarının ardından yarı final eşleşmeleri de belli oldu. Lig aşamasını lider bitiren fastPay Wildcats, mevsim finallerinin en düşük seri başı 5 Ronin ile eşleşti. Lig aşamasını ikinci sırada bitiren Galakticos’un rakibi ise Papara SuperMassive oldu.
 
 
 
     Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde yarı final karşılaşmaları 22 ve 23 Ağustos tarihlerinde oynanacak. 22 Ağustos’ta fastPay Wildcats ile 5 Ronin, 23 Ağustos’ta ise Galakticos ile Papara SuperMassive karşı karşıya gelecek.

     Yarı final maçlarını kazanan ekipler, 5 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek Türkiye Büyük Finali’nde karşı karşıya gelecek. Maçlar lolesports.com adresinden canlı yayınlanacak.
 

Kaynak LoLespor
Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
Zula’da Süper Lig 6. Sezon Fırtına Gibi Geliyor! Paylaş LCS 2020 Yaz Mevsimi Playoff Karşılaşmalarının İlk Turu Tamamlandı
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.