Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel’s Spider-Man 2'nin PC Sürümünden Görseller Sızdırıldı

 
 
Oyun sızıntıları ile dolu bir haftayı geride bıraktık. Ancak yeni hafta ile beraber bu sızıntılara yenileri eklendi. Geldiğimiz noktada birçok oyun firması bu saldırılardan etkilendi ve en son Rockstar Games tarafına yapılan saldırı sonucunda GTA 5'in tüm kaynak kodları sızdırıldı.
 
Sızıntı içerikler ortaya çıkmaya devam ediyor 
 
 
 
Spider-Man serisi ve daha fazlasıyla ön plana çıkan Insomniac Games tarafına yapılan saldırı gerçekten de oldukça büyüktü ve 1.8 terabaytlık bir veri sızıntısı açığa çıktı. Bu saldırı sonucunda Wolverine oyunu ön plana çıksa da aynı şekilde Spider-Man 2'nin PC sürümünün ilk görselleri de internette yayınlandı.
 
İlk etapta PlayStation 5 konsoluna özel olarak çıkış yapan Spider-Man 2 elbette ilerleyen süreçte PC platformuna geleceğini hemen hemen hepimiz biliyoruz. Ancak geldiğimiz noktada bu sürümden görüntüler elbette sızıntı şekliyle oyunculara ulaştı. Ancak bu görüntüleri konu içerisinde paylaşmamayı tercih ediyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera hikaye spiderman 2 sony insomaniac ps5 açık dünya
GTA 5'in Kaynak Kodları Sızdırıldı! UE4'te Dino Crisis Demosu Yayınlandı: Fan Yapımı Remake

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız