Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı

 
 
Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için oldukça ilgi çekici bir Star Wars modu ortaya çıktı. YouTube ve Twitter üzerinde içerik üreticisi olarak karşımıza çıkan ToastedShoes bu modu tüm detaylarıyla bizlere tanıttı.
 
24 dakikalık video modu tam anlamıyla tanıtıyor
 
 
 
Detaylara bakacak olursak karşılaştığımız Star Wars modu Klon Savaşları'ndan ilham alıyor. Yayınlanan 24 dakikalık video içerisinde modun tüm detaylarına kadar hakim olabiliyor ve ikonik Klon askerlerini burada görebiliyoruz. Modern bir görünüşle beraber yer aldığımız mod dahilinde ayrılıkçı droidlere, B1'lere ve daha fazlasına hakim olabiliyoruz.
 
Çevrimiçi çok oyunculu bir yapıyı bünyesinde barındıran Helldivers 2 için yeni mod elbette tartışmaları da beraberinde getiriyor. Çünkü oyuna eklenen ve resmi olmayan mod, oyundan banlanmanıza sebep olabilir. Dolayısıyla çevrimiçi destekli oyunlarda bu tarz modları kullanırken oldukça dikkat etmenizi öneriyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız