Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılığını tinyBuild ve geliştiriciliğini Flazm ekibinin üstlendiği demiryolu simülasyon yönetim oyunu Train Valley World’ün çıkış tarihi açıklandı. Serinin yeni oyunu 8 Ağustos tarihinde piyasaya sürülecek. Oyun piyasaya sürüldüğünde PC için mevcut olacak ve PC sürümünü Steam ve Epic Games Store üzerinden satın alabileceksiniz.
 
Railroad Tycoon 2 ve Sid Meier's Railroads oyunlarından ilham alan bir yapım
 
 
 
Train Valley World simülasyon yönetim serisinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda taşımacılık sistemini ön plana çıkarabiliyor ve dünya çapında verimli demir yolları inşa etmek için elimizden geleni yapmaya koyulabiliyoruz. İşbirlikleri yapabileceğimiz, lojistik zincirler kurabileceğimiz ve kendi bölümlerimizi tasarlayabileceğimiz yapımda ister tek oyunculu ister çok oyunculu bir şekilde oynayabiliyorsunuz.
 
Öğrenmesi kolay ancak ustalaşması zor bir yapıyla karşı karşıya olduğumuz bu oyunda demiryolu yönetiminin tüm detaylarını elimize alabiliyor ve demiryolu ağlarını burada örerken bir nevi krallık kurmaya hazırlanıyoruz. Railroad Tycoon 2 ve Sid Meier's Railroads oyunlarından ilham alan oyunda ilgi çekici bir deneyim bizleri bekliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
VCT 2024 Masters Şanghay Bugün Başlıyor! Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız