Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi

 
 
Colossal Order stüdyosu tarafından biz oyunculara sunulan şehir inşa etme simülasyon oyunu Cities: Skylines 2 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yama notlarına bakacak olursak oyuna NVIDIA DLSS Süper Çözünürlük desteğinin eklendiğini söyleyebiliriz.
 
Artık oyun daha akıcı ve stabil 
 
 
 
NVIDIA DLSS Süper Çözünürlük desteğiyle beraber artık oyunu RTX ekran kartlarında daha üst düzey performans ve görüntü kalitesiyle beraber oynayabilirsiniz. Ekran kartı üzerindeki yükü azaltan bu destek gerçekten de kullanıcılara rahat bir nefes aldırıyor. Bu destek dışında oyunda yer alan birçok hata yeni güncelleme ile beraber düzeltiliyor ve çeşitli optimizasyon içeriklerinin oyuna dahil edildiğini aktarabiliyoruz.
 
Düzeltilen hatalarla beraber artık oyun daha da stabil hale geliyor ve böylece daha az çökme ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Bunun dışında artık oyuna eklediğiniz modlar alfabetik olarak sıralanıyor ve bu da istediğinizi bulmayı kolaylaştırıyor. Ek olarak şehrinizdeki insanların başka yerlere taşındıklarında taksi kullanma olasılıklarının daha da yüksek olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Tüm yama notlarına göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız