Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi

 
 
TiMi Studio ve Level Infinite ekipleri tarafından biz oyun severlere sunulacak olan savaş odaklı nişancı aksiyon oyunu Delta Force: Hawk Ops için yeni bir fragman yayınlandı. Ortaya çıkan yeni fragman, oyun içi oynanış görüntülerini bizlere sunuyor.
 
Delta Force: Hawk Ops üç farklı oyun moduyla geliyor
 
 
 
Kısa bir fragmanla beraber oyunun bazı ortamları bizlere aktarılıyor ve böylece oyunda neler bekleyeceğimize dair çeşitli fikirler elde edebiliyoruz. Delta Force: Hawk Ops, üç farklı oyun modu ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu modlar arasında Hazard Operations, Havoc Warfare ve Black Hawk Down yer alıyor.
 
Hazard Operations modunda oyuncular imkansız gibi görünen görevlere adım atabiliyor ve bu görevleri tamamlamak için üç kişilik bir ekip kurabiliyor. Havoc Warfare modunda oyuncular karada, denizde ve havada devasa ölçekli savaşlara katılabiliyor ve bu deneyim genel olarak Battlefield modu olarak değerlendiriliyor. Son modda ise sinematik bir deneyim bizlere sunulmayı bekliyor.
 
Oyunun şu anda ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. TiMi Studio ayrıca oyun için herhangi bir PC sistem gereksinimini de paylaşmadı. İlerleyen süreçte daha fazla detay bekleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

musAKka

23.5.2024 17:42:06

0
Deli gibi frame drop yaşanan bir videoyu fragman olarak koymak... Müthiş gerçekten...

BSC Misafiri

23.5.2024 14:43:51

0
ya bak full atmosfer gösterdiğinizideo yapıyorsunuz sonra oyun çıkınca çiuv çiuv lu dandik birşey çıkmasın sonra. boşuna ümit vermeyin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız