Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi

 
 
Yayıncılığını 11 bit studios ve geliştiriciliğini Odd Meter ekibinin üstlendiği INDIKA açıklanan detaylara göre PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına geliyor. Bu sürümler başlangıçta PC sürümüyle beraber çıkış yapması planlanmıştı ancak ne yazık ki ertelenmek durumunda kaldı. Şimdi ise oyunun konsol sürümünün 17 Mayıs tarihinde piyasaya sürüleceğini aktarabiliyoruz.
 
Alternatif Rusya'da geçen bir deneyim
 
 
 
19. yüzyılın alternatif Rusya'sında geçen INDIKA, gerçekten de tuhaf bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve oyunculara üçüncü şahıs kamera bakışıyla beraber bulmaca-macera deneyimi sunuyor. Yapım içerisinde daha çok dini görüşlerin farklı şekillerde ele alındığını ve ana karakterimizin ise kendini keşfetme yolculuğuna adım attığını görebiliyoruz.
 
Genç bir rahibenin hikayesini anlatan oyun içerisinde soğuk ortamlara doğru geçiş yapabiliyor, ilgi çekici bulmacalarla karşı karşıya kalıyor ve Steam sayfasına bakacak olursak, oyunun çok olumlu etiketine sahip olduğunu belirtebiliyoruz. Son olarak genel olarak oyuncular tarafından belirtilene göre oldukça kısa olduğunu da aktarabiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız