Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

K-Pop Yıldızı Bibi'den Stellar Blade Şarkısı

 
Güney Kore pop kültürünü yansıtan kısa adıyla K-Pop şarkıcısı Bibi, PlayStation 5 konsollarına özel olarak çıkış yapacak olan Stellar Blade için yeni bir şarkı yayınladı. Şarkının adı, ana karakterin doğrudan ismine hitap ediyor ve "Eve" olarak karşımıza çıkıyor.
 
Klip doğrudan oyunun dünyasından ilham alıyor 
 
 
 
Bibi, yayınladığı şarkı videosu özel olarak hazırlandıklarını ve kostümlerin de özel olduğunu vurguluyor. Bibi'nin yazdığı şarkı paylaşılan bir Instagram gönderisine göre oyunun bilim kurgu hissiyatından ve görünümünden ilham alıyor.
 
Beklenen yapımlar arasında yer alan Stellar Blade, 26 Nisan tarihinde PlayStation 5'e özel olarak piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Oyunun daha önce 29 Mart tarihinde bir demo sürümü yayınlandı ve oyuncular bu demo sürümü üzerinde 50 saatin üzerinde bir vakit geçirdi. Böylece oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu gördü. Ana karakteriyle beraber dikkat çeken bu yapım, zorlu aksiyon sistemini içeriyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Stellar Blade
Kingdom Come: Deliverance 2'den Dikkat Çekici Görseller The Stalked İnceleme: Takıntılı Aşk Hikayesi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız