Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi

 
 
Fun Dog Studios tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan co-op odaklı taktiksel hayatta kalma oyunu The Forever Winter için yeni bir oynanış tanıtım fragmanı yayınlandı. İki buçuk dakikalık yeni fragmanda karakter detayları, savaş atmosferi, hayatta kalma unsurları ve daha fazlası bizlere sunuluyor.
 
Oyunun çıkış tarihi henüz belli değil
 
 
 
The Forever Winter bizi ve ekibimizi hiç bitmeyen bir çatışmanın ortasına bırakıyor ve korkunç düşmanlarım burada olduğunu aktarabiliyoruz. Oyunda hayatta kalmak için savaşmamız gereken birçok düşmanın olduğu söyleyebiliyor ve taktiksel bir hayatta kalma korku deneyimini burada yaşamak durumunda kalıyoruz.
 
Dikkat çekici içeriğiyle bağımsız bir ekip tarafından bizlere sunulmak istenen yapım ilk etapta Steam platformu üzerinden PC için yayınlanacak. Daha sonra ise oyunun başarısına ve topluluk geri bildirimlerine bağlı olarak diğer platformlara gelip gelmeyeceği değerlendirilecek. Oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Forever Winter
Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihini Açıkladı Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız