Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı

 
 
Rockstar tarafından geliştirilen Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu GTA 6'nın 2025 sonbaharında piyasaya sürüleceği doğrulandı. Yeni tarih Take-Two tarafından 2024 mali yılına ilişkin raporun bir parçası olarak onaylanmış durumda.
 
GTA 6 erteleme yaşamayacağı bildiriliyor
 
 
 
Önümüzdeki üç mali yıl için planlanan oyunlardan bazılarını sıralayan şirket, GTA 6'nın 2025'in sonbaharında piyasaya sürüleceğini bildirdi. Bu oyunun yanı sıra NBA 2K25 ve WWE 2K25'in de doğrulandı.
 
Bildiğiniz üzere ilk GTA 6 fragmanı Aralık ayında yayınlandı ve fragmanla birlikte 2025 yılı içinde çıkış yapacağı açıklandı. Sadece 2 gün içerisinde 100 milyondan fazla izlenmeye ulaşan fragman, GTA 5'in ilk yayınlanan fragmanını geride bıraktı ve YouTube tarihinde en çok izlenen oyun içeriği haline geldi. Fragmanın şu anda 190 milyon izlenme sayısına ulaşmış olduğunu da belirtmek önemlidir.
 
En çok beklenen proje olarak karşımıza çıkan GTA 6, kurgusal bir Miami olan Vice City'de geçecek ve seride ilk kez bir kadın ana karaktere yer verilecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Grand Theft Auto VI Rockstar Games
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı!

BSC Misafiri

18.5.2024 11:17:04

0
Güzel zaman, kalıcı oturumumu almış olurum o zamana, 1 buçuk haftalık kazançla Xbox SX yanında GTAVI alır, yıllık iznimin yarısını bu güzelliğe gömerim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto VI
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız