Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde?

 
 
İsveç merkezli oyun holdingi Embracer Group, geçtiğimiz günlerde 3 farklı şirkete bölünme kararı aldı. Oyun ve eğlence sektöründe önemli bir yere sahip olan bu holding, Asmodee Group, Coffee Stain & Friends ve Middle-earth Enterprises & Friends olarak ayrılmaya hazırlanıyor.
 
Üç farklı şirket halka açık olacak 
 
 
 
Açıklanan detaylara göre her bir şirket halka açık olacak ve kendi temel stratejisine odaklanacak. Buna göre şirketler kendi işlerine daha iyi odaklanacak ve mevcut projelerini kullanıcılara sunmaya başlayacak. Üç yeni şirketin dağılımı şu şekilde olacak:
 
Middle-earth Enterprises & Friends: Embracer Group olarak yeniden adlandırılacak olan bu şirket, oyun geliştirmenin ve yayınlamanın merkezi bir gücü haline gelecek. Şirket dahilinde Yüzüklerin Efendisi markası bulunacak.
 
Asmodee Group: Bu şirket daha çok masaüstü oyunlarının yayınlanmasına ve dağıtımına odaklanacak. Bu kapsamda Ticket to Ride, 7 Wonders, Azul, CATAN, Dobble ve Exploding Kittens gibi markaların haklarını elinde tutacak. Aynı zamanda Yüzüklerin Efendisi, Marvel, Game of Thrones ve Star Wars serilerini temel alan lisanslı masaüstü oyunları da geliştirecek.
 
Coffee Stain & Friends: Bağımsız ve orta ölçekli bir şirket olarak karşımıza çıkacak ve oynaması ücretsiz oyunlara odaklanacak. Yeni şirketin sahip olduğu markalar arasında Deep Rock Galactic, Goat Simulator, Satisfactory, Wreckfest, Teardown ve Valheim yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Theverge oyun firmalar oyunlar 2024
The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız