Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı

 
 
Açık dünya hayatta kalma zombi oyunu Dead Island 2 için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyun çıkış yaptığı ilk günden itibaren AMD'nin sunduğu FSR teknolojisini destekleyen birkaç oyundan biriydi. Yapım Unreal Engine 4 tarafından destekleniyor olsa da XeSS veya DLSS'yi desteklemiyor. Ancak şimdi fan yapımı modlar imdada yetişiyor.
 
RTX 40 serisi ekran kartları faydalanabiliyor
 
 
 
Mod geliştiricisi 'PS2ClassicsVault' tarafından biz oyun severlere sunulan yeni mod, oyuna NVIDIA tarafından geliştirilen DLSS 3 teknoloji desteğini ekliyor. Eklenen yeni mod DLSS 3 Frame Generation desteğini kapsamıyor bunun yerine Super Resolution desteği ile geliyor.
 
Daha fazla detaya girecek olursak bu mod sayesinde RTX 40 sahipleri daha iyi bir görüntü kalitesinin keyfini çıkarabiliyor. Fan yapımı bir mod olsa bile DLSS teknolojisi ortaya çıkan raporlara ve detaylara göre FSR'den daha iyi bir performans sunuyor.
 
Yapılan testlerle beraber DLSS 3 desteğini aktif hale getirirseniz, RTX 4090, yerel 4K/Ultra ayarlarda 80 fps'in üzerinde oynayabilirsiniz. Elbette daha az güce sahip ekran kartları da bu moddan yararlanabilir. Bu nedenle RTX 4070 veya RTX 4080 sahibiyseniz modu indirmeniz de fayda var.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Dead Island Dead Island 2 Deep Silver Tech Land PC PS4 Xbox One
Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island 2
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız