Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu

 
 
Sony Interactive Entertainment kadında şu anda çeşitli gelişmeler yaşanıyor. Eski Sony CEO'su Jim Ryan'ın ayrılmasının ardından şirket geçici olarak atamalar gerçekleştirdi ve şimdi bu durum geçici durumdan çıktı ve kalıcı bir hale geldi.
 
Yeni Ceo'lar görevlerine geçti 
 
 
 
Bildiğiniz üzere Jim Ryan'ın ayrılmasının ardından şirket, Hideaki Nishino'nun Sony Platform İş Grubu CEO'su olarak atanacağını ve Hermen Hulst'un ise 1 Haziran 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Sony Stüdyo İş Grubu CEO'su olarak görev yapacağını duyurdu. Şu anda Sony Interactive Entertainment'ın geçici CEO'su olarak görev yapan Hiroki Totoki, Sony Group Corporation'ın başkanı, işletme müdürü ve finans müdürü görevlerine ek olarak Sony'nin başkanı olarak görev yapacak.
 
Öte yandan Nishino ve Hulst, Totoki'ye rapor verecek ve Sony Interactive Entertainment'ta yakın işbirliği yapacaklar. Hiroki Totoki yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: “Sony Interactive Entertainment, içerik ve teknolojiyi bir araya getiriyor. Sony, ilgi çekici eğlence deneyimleri sunan dinamik ve büyüyen bir şirket. Bu iki liderin sorumluluklarıyla birlikte PlayStation kullanıcılarıyla daha fazla etkileşime geçilecek ve yeni deneyimlere odaklanılacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun firmalar oyunlar 2024
PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı!

lextor

15.5.2024 08:03:08

0
Şu markayı fetret devrinden kurtarsınlar artık. On sene önce öğrenciyken PlayStation ile tadı damağımda kalan bir oyunculuk geçirmiştim. Üniversite vs araya girince tamamen uzaklaşmıştım sektörden. Şimdi çok şükür finansal özgürlüğüm var oyun sektöründe eski tat yok. Her şey zamanında güzel a dostlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız