Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor

 
 
Tomb Raider serisini hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Lara Croft karakterinin ön planda olduğu bu seri şimdi ise dizi halinde bizlere sunulmak isteniyor. Amazon Prime Video işbirliği kapsamında yeşil ışık yakılan dizinin yapımcısı Phoebe Waller-Bridge olacak.
 
Prime Video kapsamında sunulacak
 
 
 
Emmy, Altın Küre ve BAFTA ödüllerini kazanan İngiliz oyuncu, senarist ve yapımcı Phoebe Waller-Bridge, TV dizisinde yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yapacak. Serinin haklarını elinde bulunduran Embracer Group'un açıkladığı bilgilere göre ikonik Tomb Raider serisine dayanacak olan dizi, dünyaca ünlü arkeolog ve maceracı Lara Croft'u doğrudan konu alacak.
 
Dizinin yapımcılığını Crystal Dynamics ve Amazon MGM Studios üstleniyor ve dünya çapında 240'tan fazla ülke ve bölgede yalnızca Prime Video kapsamında kullanıcılara sunulması hedefleniyor. Daha önce bildirildiği üzere TV dizisi, Crystal Dynamics ile Amazon arasındaki yeni bir film ve video oyunu planlarını da içeren daha geniş bir ortaklığın parçasını oluşturuyor.
 
Öte yandan Aralık 2022 tarihinde Amazon Games'in bir sonraki Tomb Raider oyununu yayınlayacağı duyuruldu. Embracer tarafından bildirilene göre henüz adı belli olmayan proje, Lara Croft'un Tomb Raider serisindeki efsanevi keşiflerinin yepyeni bir bölümünü oluşturacak. Aynı zamanda tek oyunculu, hikaye odaklı ve aksiyon-macera deneyimini sunacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız