Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Ödüllü Bastion'ın yapımcıları tarafından geliştirilen Transistor hikaye anlatımından müziklerine, oynanış dinamiklerinden karakterlerine unutulmaz bir yapıt olmayı başarıyor.

bastion supergiant games pc next gen transistor action rpg transistor inceleme transistor video inceleme
Oyundayız: Super Mario 3D World 2si1 "Çifte etkili" Teknoloji ve Oyun programı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.6.2014 09:12:02

0
incelemenin başında çalan şarkı "we all become" çok güzel bir şarkı

mementopolis

20.6.2014 23:41:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul
Klavyem Almanca kimse kimseyi sahis aldigida yok . Wd nerde diye de diretme. Konu bu sacma nedenden dolayi kirlendigi icin ben özürdilerim herkesten. gereksiz yorumlari silerseniz benimki dahil konu özüne dönsün lütfen. @Quirah @Bernhard

Aaron Paul

20.6.2014 23:19:38

-2
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

acikcasi acayip benziyor senin yorumlarina ve senden baskasi yazamas dedim birde wd diye tutturmussun oynadiysan beklemenin ne geregi var hala anlamiyorum. heralda baska bir program gec kalsa bsc den nerde kaldi yahuuu cart curt diyeceksin. hissediyorum yani. ille o sensin de demiyorum artik :) merak ettme ama cok belli ediyorsun.
Kardeş benim yazdıklarımdan sen bunu çıkartıyorsan... Zaten kabahat bende ki seni bi şahıs olarak görüpte cevap verdim. Ben ne diyorum sen ne diyorsun... Benim daha önce ne yazdıklarımdan haberin mi var? Belki klasik olacak ama; Sen git bi okuma yazmanı ilerlet ondan sonra ne dediğimi anlarsın belki.

mementopolis

20.6.2014 23:12:50

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul Kardeşim ben paramla WD'yi aldım ve bitireli 1 hafta oldu... Bana ne WD den ben WD'yi örnek göstererek ana konuya parmak basıyorum... Yani nerede incelemeler ve neden verilen söz tutulmuyor. (!) En önemlisi; Neden bir kişide bizi hitap olarak görüp de açıklama yapmıyor... Benim derdim bu. BSC zaten çok daha fazlasını yapabilecek potansiyele sahip nerede sorun yaşıyorlar bunu anlamaya çalışıyorum... VE; sen benim soruma cevap ver önce; Sen neden emin olmadığın ve bilmediğin bi konuda beni hitap gösteriyorsun lütfen önce bunu cevapla... @mementopolis
acikcasi acayip benziyor senin yorumlarina ve senden baskasi yazamas dedim birde wd diye tutturmussun oynadiysan beklemenin ne geregi var hala anlamiyorum. heralda baska bir program gec kalsa bsc den nerde kaldi yahuuu cart curt diyeceksin. hissediyorum yani. ille o sensin de demiyorum artik :) merak ettme ama cok belli ediyorsun.

Aaron Paul

20.6.2014 23:02:37

+1
Kardeşim ben paramla WD'yi aldım ve bitireli 1 hafta oldu... Bana ne WD den ben WD'yi örnek göstererek ana konuya parmak basıyorum... Yani nerede incelemeler ve neden verilen söz tutulmuyor. (!) En önemlisi; Neden bir kişide bizi hitap olarak görüp de açıklama yapmıyor... Benim derdim bu. BSC zaten çok daha fazlasını yapabilecek potansiyele sahip nerede sorun yaşıyorlar bunu anlamaya çalışıyorum... VE; sen benim soruma cevap ver önce; Sen neden emin olmadığın ve bilmediğin bi konuda beni hitap gösteriyorsun lütfen önce bunu cevapla... @mementopolis

mementopolis

20.6.2014 22:53:38

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul
bsc videolarina bayiliyorsun gördügüm kadari ile anliyorum ama yaninlanmayan sadece Wd oyunu degil. bosuna millete nerde kaldi , neden yayinlamiyorsunuz diye yapdigin yorumlar bosa israf. bunada sükür de tessekpr ett bittsin.

Aaron Paul

20.6.2014 22:47:22

-1
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

Yaparlar yapmaslar sanane ne uzatiyorsun kardes bukadar anlamis degelim. zaten ne esikisi gibi nede fazla degil kadro belliki icerik konusunda zaten dolu olduklari anlasilmiyor mu . biraz halden anlayin insaf.
1, Ben yazmadım. 2, Benim yazdığıma nasıl bu kadar eminsin ? 3, Üyeliğim varken neden Misafir olarak yazayım ki salakmıyım ben. ? 4, Sen kimsin de (!) Beni tanımadan bir BSC misafirinden, yola çıkarak beni hitap olarak görüyorsun anlamış değilim...

mementopolis

20.6.2014 21:13:30

-1
[quote]Orijinalden alıntı: Aaron Paul Sevgili, Talha; Sen sitenin durumu hakkında bilgi verirmisin ? / Neden birisi çıkıpta açıklama yapmıyor ? Yoksa; Gökhan ofiste terör mü estiriyor ? ''' WD'yi ne ben, Ne de başkası incelemeyecek ''' mi diyor ;) ? Neden incelemeler gelmiyor... ? Ne oldu size böyle ?

Oyun süper gerçekten... / İncelemede masal gibi hoş olmuş. Ağzına sağlık.[/quote] Bak bu altaki yorum da senin . BSC MISAFI OLARAK YAZMISSIN. http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ubisoft_PCde_Grafik_Seceneklerini_Kaldirdigini_Kabul_Etti-61723.htm#quotenav [quote]Orijinalden alıntı: BSC Misafiri peki siz oyunu incelemeye değer görmediğinizi ne zaman kabul edeceksiniz? meşgulüz bir bahane değil her gün öyle böyle iyi kötü oyunların incelemeleri serileri yayınlanıyor. şirket patronları dahi bu kadar meşguliyete sahip değildir. kaldı ki sizin meşguliyetiniz oyun oynamak zor bir şey de değil. eğlenerek para kazanıyorsunuz. siteye woops bilmem ne reklamını cart diye koyarken hiç meşgul olmuyorsunuz. 1 aydır üzerinde çalıştığınız(!) incelemeyi de çoktan yayınlamalıydınız. hiçbir video editi bu kadar uzun sürmez elbette baştan filmini çekmiyor, animasyon hazırlamıyorsanız. ama elde inceleme olmayınca muhtemelen yayınlamak zor oluyor olsa gerek.

yapmak istemiyorsanız yeni gelen arkadaşlardan birisine aktarın öyle ya da böyle incelesin yayınlasın. mesut bey oyunu beğenmeyince göbekten bağlı olduğunuz donanımhaber editörünü kırmamak adına mı videoyu yayınlamamaya karar verdiniz?[/quote] Yaparlar yapmaslar sanane ne uzatiyorsun kardes bukadar anlamis degelim. zaten ne esikisi gibi nede fazla degil kadro belliki icerik konusunda zaten dolu olduklari anlasilmiyor mu . biraz halden anlayin insaf.

Aaron Paul

20.6.2014 20:57:50

+1
Sevgili, Talha; Sen sitenin durumu hakkında bilgi verirmisin ? / Neden birisi çıkıpta açıklama yapmıyor ? Yoksa; Gökhan ofiste terör mü estiriyor ? ''' WD'yi ne ben, Ne de başkası incelemeyecek ''' mi diyor ;) ? Neden incelemeler gelmiyor... ? Ne oldu size böyle ? Oyun süper gerçekten... / İncelemede masal gibi hoş olmuş. Ağzına sağlık.

-VITO Carliyone-

20.6.2014 20:17:43

0
çok iyi bir inceleme olmuş :)

rambocuk

20.6.2014 20:03:29

-1
Puanı görünce direk fiyatına bakmak için psn yi açtımki sıra tabanlı dövüş sistemini duyunca koşarak uzaklaştım :D

BSC Misafiri

20.6.2014 19:51:24

-1
ilk yorum :D

BSC Misafiri

20.6.2014 19:51:17

-2
WD???

BSC Misafiri

20.6.2014 19:50:49

-1
İnadına Watch Dogs. İnceleme için teşekkürler.

mementopolis

20.6.2014 19:49:31

0
Bastion güzeldi gerçekden beklediğim inceleme Bu oyunu biraz farklı buldum tarzı gereği . Psn den almayı düşünüyorum eğer steam sale de indirimli gelir ise ordan alırım . İnceleme için çok teşekkür ler.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Transistor 0/10 0 oy
KÜNYE
Transistor
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Editör Notu: Editörün Seçimi.
9,0 Puan
Bu oyun PC platformunda incelenmiştir.
2.0
2
OY
9,5
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız