Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hearts of Iron IV Nasıl Bir Oyun?

26 Temmuz 2016 Gökhan Yılmaz 15 İzlenme Sayısı: 67981 Video süresi: Video İnceleme
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Yazın başında çıkış yapan içerdiği detay miktarı ile pek çok yeni başlayanı korkutan en ayrıntılı savaş strateji oyunlarından birine oynuyor ve seriye neler eklemiş, giriş seviyesinde nasıl oynanır bakıyoruz. Daha fazla ayrıntı isteyenlere ise yakında 35+ sayfalık bir rehberimiz geliyor.

Hearts of Iron Hearts of Iron IV Paradox PC Strateji video inceleme
2si1 "Halkın" Teknoloji ve Oyun Programı Monster'da Bu Hafta - Table Top Racing World Tour
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

EpicS4XGuy

19.9.2016 17:18:59

0
İzlerken kör oldum

pcrex

30.7.2016 17:18:19

0
ülkeye, tanka yada askere herif diyen birini ilk defa görüyorum. ama herif iyi inceleme yapmış :DDDD terk et şu kelimeyi.

Celil Mehmed Celil

30.7.2016 10:59:19

0
Gözünüzü seveyim, BU İNCELEME DEĞİL. Eğer bu İNCELEME ise ESKİ, GÜZEL, MONTAJLI, METİN YAZILARAK DEĞERLENDİRİLEN o videolar ne? Tamam, anlıyorum, inceleme çekmek, yazmak zahmetli iş. Ama lüften şu OYNUYORUM videolarınıza İNCELEME DEMEYİN. Bunu haketmiyorlar. Yapamazsınız demiyorum, ne kadar gğzel incelemeler çıkarabileceğinizi biliyorum, sadece şartlardan dolayı bunu yapmıyorsunuz. AMA LÜFTEN BU "KIYTIRIK" VİDEOLARI BİZE İNCELEME DİYE YUTTURMAYIN. KÖŞESİNE İNCELEME YAZMAYIN, ÇÜNKÜ BU İNCELEME DEĞİL! BİZİ KANDIRMAYIN...

TheStarBox

27.7.2016 19:18:04

0
Oyun Europa Universalis 4 kadar detaylı değil. HOI 3 Kadar hiç değil. Evet bazı yeni şeyler var ama,oyun çok kolay ve yüzeysel bir mantığa sahip. Örneğin Türkiye yi alıp.Fascism e yönelip.Axis tarafına katılırsanız.Savaşı kazanmanız oldukça kolay. Zira İtalya ve almanya oyunda overpowered olmuş.Sizins adece fransa ve ingilizlerle güneyde savaşmanız gerekiyor.Ve zaten italyanlar güneyde ingilizleri oldukça zorluyor.yani işiniz kolay.

TheStarBox

27.7.2016 19:14:27

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Dhalsim Bu oyunu oynayabilmeniz için şimdiki gerici iktidar anlayışında olmamanız lazım..Zira bütün toprağımızı kaybedeceksiniz..Dünya gerçekleri budur..Kahrolsun dinsiz dinciler
ve Market yağmalayıcı konuştu...

historicalmann

27.7.2016 17:51:15

+1
1 saatlik incelemede insan bir savaş gösterir. Beynim döndü arkadaşın anlatış tarzından.

Dhalsim

27.7.2016 16:20:24

0
Bu oyunu oynayabilmeniz için şimdiki gerici iktidar anlayışında olmamanız lazım..Zira bütün toprağımızı kaybedeceksiniz..Dünya gerçekleri budur..Kahrolsun dinsiz dinciler

Attano

27.7.2016 15:36:09

0
Aynen. Daha çok içerik lazım.

Boltux

27.7.2016 10:42:38

+2
quote:

Orjinalden alıntı: ardaq aslında göründüğü kadar karışık değil basitleştirilmiş bir oyun. gökhan'ın yanındaki arkadaş heyecanlı heyecanlı anlatıyor o işleri daha da karıştırıyor. bilmeyenler için karışık gelebilir. zaten bilmediğiniz bir oyun ilk başta hep karışık gelir. ayrıca arkadaş her şeye "saçmalık, saçma" diyor. özellikle saçmalık ararsan bulursun zaten adamlar %100 gerçekçilik sağlayamaz her oyun saçmadır ona bakarsan. az sakin yahu oyunda var olanı anlat yeter.
Bir konuda haklısın, daha ilk 'merhaba' derken bile sesimden heyecanım anlaşılıyor. İkincisi de gereksiz bir şekilde çok fazla 'saçma' kelimesi kullanmışım, kusura bakmayın. Fakat hayatımda ilk defa mikrofon karşısına geçişim ve haftalardır uğraştığım koca bir yazı sonrası, oyunun karışıklığından daha çok derinliğinden ötürü söylemem gereken 30 sayfalık yazıyı bir saat içerisine sığdırma çabama verebilirsiniz. Dediğim gibi oyun kendilerinin yaptığı Victoria ve Stellaris yanında çok basit sadece bazı kısımları çok derin. Diğer konuda ise tüm Total War ve Paradox oyunlarını, Geopolitic Simulator serisini, Super Power 2, Supreme Ruler gibi oyunları bile oynayan biri olarak ve detay seviyesini çok seven bir strateji sever olarak, çok uzağa gitmeden kendilerinin yaptığı bir önceki oyunlarında olan mantıklı bir yapıdaki ham petrol ve yakıt düzeni, casusluk, kabine, para, ham madde detaysızlıkları gibi kısımları o heyecan içerisinde 'saçma' dışında başka bir kelime ile özet geçemedim. Hele tümen düzeyi konusunda bu kadar detaylı ve iyi bir iş ortaya koyan firmanın, bu mantıklı şeylerden çıkıp da oyunu üzücü bir hale getirmelerini hiç anlayamıyorum. Paradox firmasını bilen her strateji sever de, bu söylediğim önemli şeylerin bir DLC ile birlikte bizlere sanki muhteşem bir yenilikmiş gibi satılmaya çalışılacağını bilir. Benim söylemim bunaydı, sadece heyecanımdan ötürü kelime seçimim yanlıştı. Bazı oyun severler yapay zekadan daha çok ülke yönetiminde daha çok söz sahibi olmak, daha fazla detay görmek ister. Saygılar dilerim.

nozi

27.7.2016 10:03:33

+1
Neredeyse yarım saatlik bir inceleme var. Buna ek 35 sayfadan fazla rehber gelecek diyor. Hala yüzeysel falan yazmak da nedir. Yaşlı adamlar gibi sürekli eskiden ne iyiydi dememek lazım artık.

- The Stig -

27.7.2016 01:04:01

0
böyle oyun mu olur la :D oynamaya kalksak 3 ay da öğreniriz :)

HIGHER

26.7.2016 21:34:51

+6
quote:

Orjinalden alıntı: strathmorea Siteye cuma gününden beri geçen 5 günde sadece 2 içerik girilmiş ofiste çalışan gökhan ve tunahan arkadaşlar tarafından. Site neden böyle oldu ve neden halen bir toparlanma içerisinde değiller anlamak zor. Lütfen önlem alın yoksa yakında kaybettiğiniz ve keybedeceğiniz kesimi geri kazanmanız imkansız hale gelecek. Saygılar.
böyle fazla emek gerektirmeyen incelemeler yaparlarsa bu site zor ayakta durur alkan gittiğinden beri acaip bir çöküş var

BSC Misafiri

26.7.2016 20:13:54

0
Atsız ı görmek çok şaşırttı oyunu sevdim ben bu kadar ayrıntılı beklemiyordum Türkiye campingini

ardaq

26.7.2016 19:03:56

0
aslında göründüğü kadar karışık değil basitleştirilmiş bir oyun. gökhan'ın yanındaki arkadaş heyecanlı heyecanlı anlatıyor o işleri daha da karıştırıyor. bilmeyenler için karışık gelebilir. zaten bilmediğiniz bir oyun ilk başta hep karışık gelir. ayrıca arkadaş her şeye "saçmalık, saçma" diyor. özellikle saçmalık ararsan bulursun zaten adamlar %100 gerçekçilik sağlayamaz her oyun saçmadır ona bakarsan. az sakin yahu oyunda var olanı anlat yeter.

strathmorea

26.7.2016 18:45:51

+6
Siteye cuma gününden beri geçen 5 günde sadece 2 içerik girilmiş ofiste çalışan gökhan ve tunahan arkadaşlar tarafından. Site neden böyle oldu ve neden halen bir toparlanma içerisinde değiller anlamak zor. Lütfen önlem alın yoksa yakında kaybettiğiniz ve keybedeceğiniz kesimi geri kazanmanız imkansız hale gelecek. Saygılar.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Hearts of Iron IV 0/10 0 oy
KÜNYE
Hearts of Iron IV
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız