Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Wars 2 Video İnceleme

21 Nisan 2017 Gökhan Yılmaz 5 İzlenme Sayısı: 35932 Video süresi: Video İnceleme
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Xbox'a özel başlayarak ikinci oyun ile PC'lere de gelen Halo Wars 2, nasıl bir RTS deneyimi sunuyor? Hem konsolda, hem de PC'lerde?

Halo Halo Wars 2 Creative Assembly 343 Industries Microsoft PC Xbox One Video İnceleme
Canavar Hareketler - Bölüm 135 2si1 "RX 480'leri 580 yapın, Starcraft ücretsiz oldu ve fazlası" Teknoloji ve Oyun Programı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.4.2017 09:08:03

+7
Dakikalarca reklam bekliyoruz, sonra ya video açılmıyor ya da ''video bulunamadı'' diyor. Farzedelim ki açıldı, zırt pırt takılıyor. Alternatif seçenek pek bir şeyi değiştirmiyor. Şu videoları Youtube'a falan yükleyin gözünüzü seveyim, sizi seviyoruz ama videolarınızı takip etmekte güçlük çekiyoruz!

mr07

22.4.2017 13:01:34

+1
benimki bir eleştiri . katılıp katılmamak sizlere kalmış. siteyi 2 kişi idare etmiş 2bin kişi idare etmiş beni ilgilendirmez. sitelere kimse "ulan şu sitede 500 kişi çalışıyor dur şuraya gireyim" diye girmez. yorumumu iyi okumamşsın, ben reklamlara laf etmedim. tabii ki hakkı .reklamdan para kazanıyor adamlar. artık youtuberlar da video inceleme yapıyor. peki diyebilir miyiz her ay siteye giren sayısı artıyor.hiç sanmıyorum.ama burayı tercih ediyoruz, niye ,bi ismi var buranın çünkü. ben eğer gerçekten bu siteden nefret eden biri olsam zaten hiç girmem.burda yorum yapmaya da uğraşmam banane der geçerim.ama eleştiri yapmak lazım ki kalite seviye her zaman yükselsin.bsc yi seviyoruz bak mesela son zamanların öne çıkan,yenilikçi oyunları var veya eski olsun 2 3 yıllık. Friday the 13th,PlayerUnknown's Battlegrounds,Rust, prison architect gibi. ne kadar içerik var bunlarla ilgili veya video inceleme var mı ? abi zaten ben demiyorum ki bu site bok gibi girmeyin . hatta belki video inceleme işinde sektörde öncüdür bilemiyorum. e tamam da tek kale diye öncü diye al reklamı reklamı at iki tane video mu olsun?! benim eleştirimde yanlış şeyler de olabilir. amenna. ama istiyorsak site daha iyi olsun, kusura bakmayın söylenmeli bunlar. mağara soğuk diyen arkadaş ne demek istemiş .kombili mağaraydı

stun

21.4.2017 19:40:49

+1
2 kişi yine şu siteyi idare ediyorlar bu incelemeyi hanginiz bekliyordu ? inceleme geliyor ,reklamlara laf ediyorlar..lan adamlar reklamda almasın kapatsınlar gitsinler o zaman .. herşey her zaman mükemmel olamıyor beyler.. tonla inceleme sitesi var burası hala video inceleme yapan tek kale gibi birşey.. o kadar alternatif varken bu siteden vazgeçemeyip sonra da nerde erdinç iyikul demek hiç inandırıcı gelmiyor..

prexz

21.4.2017 18:24:18

0
mağara nasıldı? soğuk muydu?

mr07

21.4.2017 12:09:27

+6
Bsc eski günlerini kaybetti. Sitenin her yeri reklam. Zengin içerik olsa reklama sözüm yok tabii ki. Daha fazla inceleme videoları gelmeli. Artık sadece sponsorlu oyunlar vs incelenir oldu. Mesela BF3 için çok detaylı inceleme gelirdi. BF1 için vs göremiyoruz. İkili oyun videoları gelirdi, artık yok. Adı pek duyulmayan bağımsız ama harika oyunları buradan öğrenirdik. Nerede bunlar? Video oynatıcıyla ilgili yıllardır şikayet okudum yorumlarda . Hala var bunlar. Ama hiç çözüm ışığı göremiyorum.(youtube'a atılan videolar ayrı, siteden bahsediyorum). Bu video da hata verdi "bulunamıyor" diyor. Nerde Erdinç İyikul'lu eski bsc nerde bu bsc.
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Halo Wars 2 0/10 0 oy
KÜNYE
Halo Wars 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Editör Notu: Kötünün iyisi.
6,5 Puan
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız