Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ruiner

RUINER 2091’de siber metropol Rengkok’ta geçen oldukça hareketli bir aksiyon oyunudur. Tepesi atmış bir sosyopat, kaçırılan kardeşini kurtarabilmek ve neler döndüğünü anlayabilmek için çürümüş sisteme karşı gizemli hacker dostunun yardımıyla baş kaldırır. Olağanüstü reflekslerinizi, geliştirilmiş cihazlar ve düşmanlarınızdan düşen silahlarla kombine ederek dev şirketleri yıkın!
 
Gelişmiş ve Ölümcül Savaşlar: RUINER vahşi düşmanların üstesinden gelebilmek için baskıcı, kaba kuvvet ve zarif saldırıların dengelenmesini gerektiren yıldırım hızında dövüş sahneleri sunar. Kalabalığın içine fütursuzca dalın ya da zamanı yavaşlatarak saldıracağınız noktaları önceden teker teker seçerek savaş alanına vahşet fırtınası salın.
 
Cyberpunk’tan İlhamlanan Silahlar: Karşınıza çıkan düşmanlara karşı yüksek teknoloji ateşli silahlar ve yakın dövüş teçhizatları ile kendinizi donatın. Enerji kalkanı kuşanın, hızla ileri atılmanızı sağlayacak teknolojiler takın ve sersemletici silahınızı çekin ya da düşmanlarınızı sizin tarafınıza çekecek “hack” cihazları kullanın.
 
Aksiyon ve Akıcı Hikâye Bir Arada: Şiddetli meydan okuyuş artık son bulmalı! Siz bu anlamsız dünyada gizemli hacker dostunuzun yardımıyla ilerlerken birine güvenmek Rengkok’ta gittikçe değerini kaybeden bir değer oluyor.
 
Olağandışı Müzikler: Khoven, DJ Alina ve ünlü anime bestecisi Susumu Hirasawa’nın (Paprika, Millennium Actress) çarpıcı ritimleri eşliğinde savaşın ve Rengkok’u keşfedin!

Ruiner Devolver Digital Reikon Games cyberpunk üstten görünümlü aksiyon shooter
HABERLER
Population Zero Overpass
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Ruiner 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Ruiner ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız