Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Racquet Game Scorer

Racquet Game Scorer oldukça yenilikçi ve eşsiz bir konsepte sahip oldukça ilgi çekici bir uygulamadır. Bu uygulamayla, akıllı telefonunuzda herhangi bir tenis, squash, masa tenisi ya da badminton oyununda gelişiminizi takip edebilirsiniz. Eğer skorunuzu tutmak için bir araç arıyorsanız, daha fazla aramayın çünkü mükemmel uygulamayı buldunuz.
 
Racquet Game Scorer ile daha önce bahsi geçen sporlardan birinde her bir oyuncunun kazandığı puanı takip edebilirsiniz. Her bir spor için karakteristiğine mükemmel şekilde uyan bir tasarım bulursunuz. Ayrıca, karşılaşmanın durumuna göre uygulamayı özelleştirebilirsiniz: oyuncu sayısı, set sayısı, oyuncu istatistikleri, vb.
 
Racquet Game Scorer ihtiyaçlarınıza uygun olarak profesyonel ya da kişisel olarak kullanılabilir. Bu uygulamayla, profesyonel bir müsabakanın yanı sıra amatör bir müsabakanın da sürecini takip edebilirsiniz. Bunlardan ilki oyuncunun tüm hareketlerini takip etmeyi içerir ve dahil olup olmadığını kaydeder. İkincisinde ise, ki daha basit olanıdır, puan kazanan oyuncuya dokunmanız yeterlidir.
 
Racquet Game Scorer, herhangi bir tenis, squash, masa tenisi ya da badminton karşılaşmasını takip etmenin kolay ve etkili bir yoludur.

spor uygulama
NyxQuest Conflict of Nations: WW3
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Racquet Game Scorer 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Racquet Game Scorer
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız