Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Conflict of Nations: WW3

İnsanlığın görebileceği en heyecan verici strateji/yönetim oyunu Conflict Of Nations: WW3 oyununda en büyük savaşlardan birinde savaşın. Bu oyun kurgusal bir üçüncü dünya savaşının ortasında geçer ve göreviniz sadece hayatta kalmak değil olabildiğince çok araziyi fethetmektir.
 
Conflict Of Nations: WW3, Age of Empires ya da Starcraft gibi gerçek zamanlı strateji oyunlarının oynanışıyla Civilization ya da Endless Legend gibi oyunların derin, dikkat gerektiren oynanışlarını mükemmel bir şekilde birleştirir. Maceraya, dünyadaki hemen hemen her ülkenin yer aldığı bir listeden bir ülke seçerek başlayın. Sonrasında, hem sınırlarınızı savunurken hem de halkınızın özgürlüğüne yönelik herhangi bir tehdide saldırırken, kaynaklarınızı dikkatli bir şekilde yönetin ve birliklerinize liderlik edin.
 
Conflict Of Nations: WW3 gerçek zamanlı bir strateji oyunu olmasına rağmen, eylem, birliklerin taşınması ve hareket ettirilmesi için gerçekçi bir simülasyon oluşturmak için yeterince yavaştır. Bir göz atın ve araştırın, şehirlerinizin kaynaklarını yönetin ve birliklerinizi savaşa gönderin.

strateji taktik
Racquet Game Scorer Ludo Talent
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Conflict of Nations: WW3 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Conflict of Nations: WW3
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız