Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NyxQuest

NyxQuest, arkadaşı Icarus'u aramak için eski Yunanistan'da destansı bir maceraya eşlik etmeniz gereken Nyx'i oynadığınız 2D bir platform oyunudur. Bu, 2009'da Wii için ve bir yıl sonra Windows ve Mac için çıkan orijinal oyunun çok sadık bir limanı.
 
Kontroller, dokunmatik cihazlara mükemmel şekilde uyarlanmıştır. Ekranın sol tarafında Nyx'i soldan sağa hareket ettirmek için ok tuşlarınız, sağda ise atlama butonunuz yer alır. Ortamın bazı öğeleriyle etkileşim kurmak için, onlara dokunup sürüklemeniz yeterlidir. Bunun gibi her türlü blok ve sütunu hareket ettirebilirsiniz.
 
Oyun, amacınızın sadece sonuna kadar gitmekten ibaret olduğu bir dizi seviyeye ayrılmıştır. Ancak bunu yapmak için, sizi yakabilecek kavurucu kumlardan size saldırmaya çalışan uçan düşmanlara kadar gamı ????aşan her türlü engeli aşmanız gerektiği açıktır. Ayrıca, nesneleri seviye etrafında hareket ettirmenizi sağlayan Zeus'un gücünü kullanarak farklı türde bulmacaları çözmelisiniz.
 
NyxQuest basit, sevimli ve eğlenceli bir platform oyunudur. 2009'da ilk kez satışa çıktığında öne çıkmayı başaran ve Android cihazlara yönelik bu mükemmel uyarlamayla bunu bir kez daha başaran bir oyun.

platform macera
URB Last Pixel Battle Royale Racquet Game Scorer
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
NyxQuest 0 / 10 0 oy
KÜNYE
NyxQuest
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız