Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal: Hellsinger

Yarı insan, yarı şeytan ve intikam takıntılı. Bilinmeyen ol ve cehennemin en zorlu topraklarında korkusuzca savaş. Kızıl Yargıç'ın kendisiyle epik bir karşılaşmaya kendini hazırlamak için şeytan orduları ve liderlerini yok et.
 
Her efsanenin bir şarkısı vardır. Seninkisi de metal, intikam ve yıkım.
 
Metal: Hellsinger, ritme göre yaptığınız vuruşların oyun tecrübenizi artıracağı bir ritim FPS oyunu. Ritme ne kadar uyarsan müzik o kadar çarpıcı hâle gelecek, sen de çok daha fazla yıkım getireceksin.
 
Şeytan ordularını kurukafalı bıçağınla ya da çeşitli ölümcül silahlarla alt et. Her silahın Karga Sürüsü ya da Son Veda gibi kendine has özel kabiliyetleri var.
 
Ödüllü sanatçı Troy Baker tarafından seslendirilen epik hikâyeyi tecrübe et. Sonra istersen liderlik tablolarını fethet ya da Mücadele Modunda senin puanını geçmeleri için arkadaşlarına meydan oku.
 
Cehennem olarak bilinse de aslında Cehennemî Topraklar binlerce cehennemin birleşiminden oluşur ve hepsi de kendilerine göre korkutucu ve şeytanidir. Kızıl Yargıç'ı tahtından indirmek için Voke'un buzlu dünyasından Stygia'ın delirten havasına kadar cehennemin en amansız köşelerinden canını dişine takarak çıkmalısın.
 
Metal: Hellsinger, The Outsiders'daki tecrübeli bir FPS ekibi tarafından yaratılmış olup Payday 2'de Oyun Direktörlüğü, Battlefield 3 veBattlefield: Bad Company 2 gibi oyunlarda Baş Tasarımcı olarak görev yapan David Goldfarb'ın gönül verdiği bir projedir.
 
Her şarkı oyun için özel olarak Matt Heafy (Trivium), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Björn Strid (Soilwork), ve Alissa White-Gluz (Arch Enemy) gibi metal yıldızları ile birlikte yaratıldı.

Metal: Hellsinger Funcom The Outsiders Ritim FPS PS5 Xbox Series X PS4 Xbox One PC
HABERLER
Monster Crown Kao the Kangaroo
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Metal: Hellsinger 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Metal: Hellsinger ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız