Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fun Run 3 Arena

Fun Run 3 Arena, bitiş çizgisine ilk olarak ulaşmaya çalışan süper büyüleyici bir hayvanı kontrol etmenize meydan okuyan bir platform ile bir yarış oyunu arasında ilginç bir kombinasyondur. Sorun şu ki, hayvanınızın yanında aynı hedefe ulaşmaya çalışan üç oyuncu daha var.
 
Fun Run 3 Arena'daki kontroller basittir: Ekranın sağ tarafında, zıplama ve eğilme düğmelerini görürken, sol tarafta bir nesneyi kullanmak için düğmeyi bulacaksınız. Ortamın her tarafına dağılmış olan bu nesneler, düşmanınıza bir testere fırlatıp atabilmenizi, koruyucu bir kalkan veya bir turbo ve aralarındaki her şeyi kullanabilmenizi sağlar.
 
Bir yarış sırasında karakterinizin birkaç kez ölmesinin normal olduğunu unutmamak önemlidir. Karakteriniz havaya sıçradığında veya parçalara ayrıldığında, biraz zaman kaybedersiniz, ancak normalde yaptığınız gibi koşmaya devam edebilirsiniz. Hedefiniz herkesten önce bitiş çizgisine ulaşmak. Hedefinize ulaşmak için kesinlikle her şey geçerli.
 
Fun Run 3 Arena, süper eğlenceli bir multiplayer arcade oyunudur, ancak oynamak için internet bağlantınız olması gerekir. Yarışlar bir dakikadan biraz fazla sürüyor, bu yüzden bu oyun zaman öldürmek ve hızlı tur atmak için mükemmel.

platform macera
Rise Up Fun Run 4
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Fun Run 3 Arena 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Fun Run 3 Arena
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız