Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fun Run 4

Fun Run 4, her yarışta zafer için en çok mücadele eden hayvanlar arasında heyecan verici yarışlar yaşatan bir aksiyon oyunudur. Kazanmak için, rakipleriniz için tuzaklar bırakırken çok sayıda engelden kaçınmanız gerekir. Bunu yapabilmek için onları geride bırakın ve bitiş çizgisini geçen ilk kişi olduğunuzdan emin olun.
 
Fun Run 4 oyununda dilediğiniz zaman karakterinizi değiştirebilirsiniz. Ayrıca, ödüller kazandıkça yeni yeteneklere ve dış görünümlere sahip yeni karakterlerin kilitlerini açmak için bu ödülleri kullanabileceksiniz.
 
Fun Run 4'ün en müthiş yanı 2'ye karşı 2 oyunlarda arkadaşlarınıza karşı oynama olasılığı sunmasıdır. Bu, yarışları daha da heyecanlı hale getirir ve tanıdığınız insanlara karşı yarış yeteneklerinizi kıyaslamanıza olanak sağlar. Eğer dilerseniz dünyanın dört bir yanından rakiplerle karşı karşıya geleceğiniz seviyelere de katılabilirsiniz.
 
Fun Run 4'ün kontrolleri kullanıcı dostudur. Yatay olarak hareket etmek ya da yokuşlara ve düşey yüzeylere tırmanmak için birkaç buton bulunur. Ayrıca, daha hızlı hareket etmenize ya da rakiplerinizi durdurmak için öze saldırılar yapmanıza imkan tanıyan diğer butonlar da vardır.
Fun Run 4, sizi hayvanlar arasındaki dinamik yarışlara çekecek eğlenceli bir oyun sunar. Çok sayıda karakterin kilidini açarak, sizi her etkinliğin şampiyonu olmaktan alıkoyacak hiçbir engel olmadığını kanıtlayabilirsiniz.

platform macera
Fun Run 3 Arena Fun Royale
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Fun Run 4 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Fun Run 4
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız