Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rise Up

Rise Up, parmağınızla bir kalkanı kontrol ettiğiniz ve görevinizin minik bir balonun patlamasını engellemek olan eğlenceli bir beceri oyunudur. Bu eğlenceli macera, becerilerinizi, tepki sürelerinizi ve el becerilerinizi test ederken, sizi ekrana yapıştırarak eğlenceli saatler geçirmenizi sağlar.
 
Oyun planı basit. Sadece kalkanı kontrol etmek için ekranan dokunun ve istediğiniz yere gitmek için parmağınızı kaydırın. Hareket tamamen serbest olduğundan, balonunuzu kaydetmek için ekranda herhangi bir noktaya gidebilirsiniz. Balonunuz daha yükseğe devam ettikçe, engeller daha karmaşık ve kaçınılması daha zorlaşacaktır. Her yerden farklı hızlarda hareket edecek her türlü öğeyi bulacaksınız, bu yüzden balonunuzun güvenli ve sağlam olmasını istiyorsanız, bir saniye bile gözlerinizi ekrandan alamazsınız.
 
Puanınız balonunuzun ne kadar yüksek olduğuna bağlı olduğundan, mümkün olan en yüksek puanı alabilmeniz için her şeyden korunduğunuzdan emin olmalısınız. Serbest moddan sıkılırsanız, Rise Up sizi test edecek ve ekrana mümkün olduğunca çok dikkat göstermeniz gereken bir dizi özel seviye sunar.

platform macera
CookingMadness Fun Run 3 Arena
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Rise Up 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Rise Up
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız