Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Master 2

Football Master 2, kendinize ait kulübün kontrolünü elinizde tuttuğunuz bir futbol yönetimidir. Başlangıçta, Football Master 2, gerçek yüzleri ve adlarıyla bir dizi seçkin futbolcu sunar. İlk seviyede Neymar ve Luis Suárez gibi yıldızlarla oynayabilirsiniz, ardından ilerledikçe ve yeni oyuncularla anlaşma yaptıkça daha fazla oyuncu toplayabilirsiniz.
 
Serinin daha önceki oyunlarında olduğu gibi Football Master 2, FIFPro Commercial Entreprises BV lisansına sahiptir ve bu da üretim değerinin yüksek olduğu anlamına gelir. Bu kez, kulübün çoğu forması gerek hayattakilere benzerdir. Ayrıca, ödüllerinizi seviyede yükselmek, kulübünüzün ve hayran kitlenizin görünüşünü değiştirmek için kullanabilirsiniz.
 
Oynanışı oldukça iyidir ve Top Eleven Be a Soccer Manager gibi benzer oyunlarla eş değerdir. Maçlar da dinamiktir ve takımın karşı takıma saldırıya geçmesi, daha fazla defans yaklaşımı sergileme ya da hızlı geçişler gibi kararları gerçek zamanlı olarak vermenize olanak sağlar. Bazı oyuncular eşsiz özel yeteneklere sahiptir.
 
Football Master 2, kendinden öncekiler gibi, Super League, Master League ve European Championship gibi çeşitli oyun modları içerir. Başarınız sağlam bir takım kurmanıza ve maçlar esnasında stratejik kararlar vermenize bağlıdır, bu nedenle takımınızı başarıya taşıyacak en iyi stratejileri geliştirmek size kalmıştır.

spor maç turnuva futbol simülasyon
Football Master BLOCKAPOLYPSE
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Football Master 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Football Master 2
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız