Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BLOCKAPOLYPSE

BLOCKAPOLYPSE, zorlu ve bağımlılık yapıcı bir oyun oluşturmak için bazı sanal alan oyunları eklenmiş eğlenceli bir üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunudur. Tepeden tırnağa silahlanmış bir araba ile göreviniz, hayatta kalan birkaç kişinin hayatta kalmasına ve bir zombi yemeği olmaktan kaçınmasına yardımcı olmaktır.
 
Benzer oyunları oynayanlar, BLOCKAPOLYPSE'nin oynanışı ile hiçbir sorunu olmayacak. Karakterinizi hareket ettirmek için ekranın sol tarafındaki sanal joystick'i ve haritadaki öğelerle ateş etmek, koşmak, zıplamak ve etkileşimde bulunmak için sağdaki tuşları kullanın. Yol boyunca, araba sürmek için benzer kontrolleri kullanacaksınız, ancak arabadayken önünüzden geçen herhangi bir düşmanı yok edebilirsiniz.
 
BLOCKAPOLYPSE'ye göz atın ve maceranıza küçük, yabancı bir köyde başlayın. Orada, ölümcül salgının kökeni hakkında görevler ve ilginç bilgiler almak için çevrenizi keşfetmeniz ve karakterlerle etkileşime girmeniz gerekecek.

aksiyon macera
Football Master 2 Blocky Farm Racing
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
BLOCKAPOLYPSE 0 / 10 0 oy
KÜNYE
BLOCKAPOLYPSE
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız