Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Master

Football Master, bir futbol kulübü yönetiminde yer alan her yönü kontrol altına aldığınız bir futbol yönetim oyunudur. Football Master'den yola çıkarak, bu oyuna dahil olan çok sayıda seçkin oyuncu karşısında şaşıracaksınız. Neymar ve Luis Suarez gibi yıldızlar ön saflarda ve oyunda ilerledikçe, güçlü bir kadro oluşturmak için yeni oyuncular toplayabilir ve takımdaki her futbolcuyu ilk on bire alabilirsiniz. Ayrıca, oyundaki futbolcuların her biri çok gerçekçi bir şekilde tasvir edilmiştir.
 
Football Master, yüksek kalitede GI ve çarpıcı detaylar oluşturmak için en üst düzeyde içerik sağlayan eksiksiz bir FIFPro Commercial Enterprises BV lisansıyla birlikte gelir. Her takımın belirli bir milli takım için tasarlandığı düşünülse de, bu oyunda yer alan takım adları gerçek hayattaki milli seçimlere veya herhangi bir büyük takıma karşılık gelmez. Aslında, oyunun bu yönü, PES ile diğer futbol oyunları arasında giderek genişleyen boşluğu aydınlatır. Ayrıca, oynadıkça yönetsel rolünüzde büyüyeceğinizi ve ekibinize daha gerçekçi bir görünüm kazandırmak için teşvikleri kullanabileceğinizi fark edeceksiniz.
 
Oynanabilirliği oldukça iyidir. Bu spor yönetimi oyunu, Top Eleven Be A Soccer Manager gibi diğer oyunlardan arzulanacak az şey bırakır. Aslında, her maç ilginç ve tüm oyunu izlemeyi seçebilir ya da sadece sonuca atlayabilirsiniz.
 
Football Master, Süper Liga, Liga Master veya Avrupa Kupası gibi çeşitli oyun modlarında yarışmanıza izin verir. Burada, ekibinizi kişiselleştirirken eşit parça yönetimi stratejisi becerilerinizi ve yaratıcılığınızı birleştirecek ve zaferin ihtişamını hissetmek için onları daha da ileriye götüreceksiniz.

spor futbol
Backgammon Free Football Master 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Football Master 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Football Master
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız