Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deceit

Bir akıl hastahanesinde, etrafınızda 5 yabancıyla, size yabancı gelen bir ses sonucu uyanırsınız. Grubunuzdaki iki kişiye bir virüs enfekte edilmiştir. Peki kaçmayı kimler başaracak? Binanın bir ucundan diğer ucuna gitmeye çalışırken, elektrikler kesilerek karanlığı ortaya çıkaracaktır. Bu karanlık Hastalıklı kişilerin Korkunç Şey formuna dönüşüp diğerlerine saldırmasına olanak sağlar. Hayatta kalma şansını arttırmak için kendinize müttefikler bulun ve haritadaki görevleri tamamlayın.

Ortam, grup içinde anlaşmazlıklara yol açmak, oyuncuların asıl niyetleri hakkında şüpheler yaratmak için özel olarak tasarlandı. Hastalıklılar gruba karşı yapacakları sabotaj girişimlerini örtbas etmeye çalışırken, diğerleri de bu şüpheli davranışlara ve teşebbüslere karşı gözlerini açık tutacak ve güvenilebilir olduğunu düşündükleri kişilerle güçlerini birleştirecek.

Haritada ilerlerken hayatta kalmana ve çıkışa doğru giden ilerleyişinde sana yardımcı olacak görevlerle karşılaşacaksın. Ancak, hangisinin senin için daha önemli olduğuna ve bu görevleri tamamlamak için diğerleriyle işbirliği yapmaya mı yoksa onlarla mücadele edeceğine karar vermelisin. Her karar oyunculara daha fazla bilgi verir ve hangi takımda olabileceğini belirtir. Bununla birlikte, yapılan her eylemin algısı diğerlerine makul görünmeyebilir çünkü güven aniden tersine dönebilir.

Haritada boyunca ilerlenirken, Hastalıklara Korkunç Şey olarak bilinen formlarına dönüşmesini sağlayan elektrik kesintileri yaşanır. Hastalıklılar bu formdayken daha güçlü olur, daha seri hareket eder ve karanlıkta iyi görürler, lakin tek bir zayıflıkları vardır: ışık. Hastalıklılar bu formdayken gerçekten dehşet verici bir hale bürünür ve bir dizi şiddetli öldürme animasyonları korku dolu anlar yaratabilirler. Genel olarak, oynayış strateji harika konumlandırmasıyla harmanlanmış yüksek tempolu mücadele ve kimin Hastalıklı olduğunu belirleyen psikolojik tavırlar içerir.

Deceit çok oyunculu çevrimiçi online korku eşli oyun fps ücretsiz
HABERLER
Lust from Beyond Stronghold 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Deceit 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Deceit
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız